امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

بیچاره احمد رضا Smile

آزارش ب مورچه هم نمیرسه Smile

کی این خبرارو ب شما میده ؟ ExclamationExclamation

هرکی هست با احمد مشکل داره Smile

تنها چیزی ک ازش دیدم ، اینه که همیشه خیر و صلاح بقیه رو میخواد مث داداش آدم Smile !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(27-06-2014، 20:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست مدیرا بهشون اطلاع رسانی میکنن Smile)

واس همین شدن بهترین دوستشون Smile)

وگرنه فک کردی رو چ حساب میگن فقط فلان فلان فلان بهترینن تو تیم مدیریت ؟ Smile)
آره والا ._.

بیگ لایک ! ^_-

(27-06-2014، 20:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سیب50 قبـل از مدیر شدنش سپـاس میداد به همـه . ! . الـان همه خسیس شدن گویآ .

فقط فـاطی میده !
من همیشه سخاوت مند و دست و دلباز بودم ! ._.

این طوری گفتم غیرتی شه سپاس بده Big Grin .

اقـا یه سری چرا عقده نویسنده شدن دارن؟!!!

بابا به درکـــــــ . بیخیـال . حالا ادم مدیر ارشد یا admin باشه یه چیزی . Big Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 20:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره احمد رضا Smile

تنها چیزی ک ازش دیدم ، اینه که همیشه خیر و صلاح بقیه رو میخواد مث داداش آدم Smile !

حیف نمیتونم دهنمو باز کنم از چیزایی من میدونم و تو نمیدونی
(27-06-2014، 20:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:42)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دهنتو ببند

چشم مدیر ارشد انجمن فلشخور 
حالا نویسنده شدی که چی ؟
دوست دخترات بیشتر می شه ؟ هیچی فقط بهت سپاس بیشتری می دن

علی نفهم دیه در مورد این    نوینسده میشی یا ننه چیزی نگو
نزار دهنمو باز کنم

من گفتم نویسنده می شم ؟
من گفتم رفتم توی لیست اصلا شاید صابر منواز لیست حذفکنه بگه که هنوز لیاقت نداره 
بعدشم تو دهنت رو باز نمی کنی چون می دونی که اگه باز کنی نویسنده نمی شی
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 35
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(27-06-2014، 20:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:42)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط فـاطی میده !
سیب50 خودتی!!!

سیبِ گـردشگـر .

Tongue
منظورم از گذاشتن اسم سیب
همون سیب زندگی بوده

چرا همه به سیب خوراکی فکر میکنن!!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 20:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره احمد رضا Smile

حیف نمیتونم دهنمو باز کنم از چیزایی من میدونم و تو نمیدونی

کسی با شما سخت گفت ؟ Smile
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Navisa.
(27-06-2014، 20:42)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا نویسنده شدی که چی ؟
هیچ فرقی بین کاربر معمولی یا یه نویسنده و مدیر نیس .. !

تنها مسئله یه عده پاچه خوار و خود شیرینه این وسط =)

که واس جلب توجه یکی که مثلا مقامش بالاتره بیشتر بهش توجه میکنن ! =)

وگرنه مهم اخلاقه و ذاته Wink

(27-06-2014، 20:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوم همون بهتر سر در نمیـاری . وگـرنه گیج میشدی .

.

بیژور خیلی دلت بخواد بهت لرزونک بدم . مادرم درست کرد . من فقط ریختمش تو کاسه گذاشتم یخچال .

ولی به همه گفتم من درست کردم ! Big Grin
عجب ..

زحمت کشیدی واقعا :| من به پشتکارت افتخار میکنم جاستین V:

(27-06-2014، 20:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما همه چی رو سطحی میبینین
سطحی نمیبینم ..

میدونی چقد حرف پشت منه ؟! ..

چن تا مثلا دوست تو صف دشمنام هستن ؟! ..

ولی واس من واقعا مهم نیس .. چون ارزششو نداره ..

تُ هم اهمیت نده ! (:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Dead Silence ، !~IмДи~!
هــــــــآی
 سپاس شده توسط #marya# ، Navisa. ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 20:47)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دهنتو ببند

حالا نویسنده شدی که چی ؟

علی نفهم دیه در مورد این    نوینسده میشی یا ننه چیزی نگو
نزار دهنمو باز کنم

من گفتم نویسنده می شم ؟
من گفتم رفتم توی لیست اصلا شاید صابر منواز لیست حذفکنه بگه که هنوز لیاقت نداره 
بعدشم تو دهنت رو باز نمی کنی چون می دونی که اگه باز کنی نویسنده نمی شی

من دهنمو باز کنم س تا مدیر محروم میشن ک ییش رفیق خودمونه
اینجا معذرویت دارم فقط این موضوع رو تموم کن
(27-06-2014، 20:48)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:42)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط فـاطی میده !
سیب50 خودتی!!!

سیبِ گـردشگـر .

Tongue
منظورم از گذاشتن اسم سیب
همون سیب زندگی بوده

چرا همه به سیب خوراکی فکر میکنن!!

به هر حـال هیچی از متن بالا نفهمیدم . ولی اگه فوش بود خودتی . اگه خیر بود منم خب >؟Angel
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان