امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=128446

نام کاربریش تو حلقمBig Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
من لواشک میخوام ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 31

فاطی برام بخر -__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(27-06-2014، 20:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه احمد با مدیریت تو مخالفت نه تو چیار میکنی؟
ببین .. توی مدیریت که دوست و دشمن نیس ..

اگه دلیلش واقعن منطقی باشه خب من ناراحت نمیشم :|

ولی در اکثر مواقع تا اونجایی که من شنیدم بیشتر تصمیم صابره تا بقیه :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
درود cof
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 31
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 20:28)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لواشک میخوام ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 31

فاطی برام بخر -__-

من نمیتونم از جام بلند شم الان لادن @_@
(27-06-2014، 20:28)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:23)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقـا به مدیر کل میگم . من اگـه بهت 100 % اخطار بدم . بدون پآیـآن اونوقت میخوای چه غلطی کنی ؟؟

میگه :

جرات نداری بکنی خودتو میکنم خخخخخخخخخخخخخخ

.

منظورش از کردن چی بود ؟؟!!! دخـتر است دیگـر ! گـاهی دلش میخواهد پسر رو بکند . Big Grin

:|

این بچه هم یاد گرفته . چیزی نداره بگه .

| :

میزآره .

Big Grin

تـــَـنــهـــایی
(27-06-2014، 20:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخصـوصـا اگه پسرعموی اون دوست خوشگـل و ردیف باشه . Big Grin
منکه شمارو نمیخوام آویزون کنم ! ._.

با اوشون هستم ! .-.

(27-06-2014، 20:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان رفاقتش صابت شده بچه
احمد با نوینسدگی من مخالفت کردcryingcrying
با منی ؟! :|

(27-06-2014، 20:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان رفاقتش صابت شده بچه
احمد با نوینسدگی من مخالفت کردcryingcrying

منظورش ثـابته .

اهـان . شاید . رفیـقـامون تا مدیر شن خودشونو گم میکنن . انگـار مدیر بدنیا اومده بودن !

بیخـیال . من که اینم و این همه وقت درخواست دادم . امیر که انقد ادعـای رفـاقت و برادری میکرد بهم اخطار داد . بعد منو پیشنهادم نکرد. . .

وللش . برو یه انجمن دیگه فعالیت کن مدیر شو اگه انقدر ناراحتی . . Big Grin

تو یه انجمن ارشدم ولی انجمنش هاست داره

فـاطی تو چرا اون انجمنه نمیـآی دیگـ, ؟! اصن واس چی عضو شده بودی ؟!

بیـآ اونجـآ دیگه ! نازنین . رکی . سارا . کیانا . دنیا. غزوله اگزوز و .... Angel
(27-06-2014، 20:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرا ی لیستت تهیه میکنن و صابر بین اونا نوینسده می نه بعضی هارو
و من جزشون نیستم
تو جای من نیستی cryingcrying
(27-06-2014، 20:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرا ی لیستت تهیه میکنن و صابر بین اونا نوینسده می نه بعضی هارو
و من جزشون نیستم
تو جای من نیستی cryingcrying

1 _ امیر ول کن 
2 _ من توی لیست هستم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
هـع .. (:

چقد خوبه در جواب همه بخـندی و هیچی نگی (: !

با کیا شدیم ایرانی ..Smile)
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 44 مهمان