امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

آقـا به مدیر کل میگم . من اگـه بهت 100 % اخطار بدم . بدون پآیـآن اونوقت میخوای چه غلطی کنی ؟؟

میگه :

جرات نداری بکنی خودتو میکنم خخخخخخخخخخخخخخ

.

منظورش از کردن چی بود ؟؟!!! دخـتر است دیگـر ! گـاهی دلش میخواهد پسر رو بکند . Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، #marya#
آگهی
(27-06-2014، 20:19)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها تا  حالا اینجا یه دروغ خسته ندید؟

من دیدم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(27-06-2014، 20:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـان آدرس انجمنه رو نده بهش باز چن روز دیگه زیر آبتو میزنه میگه داری تبلیغ میکنی ! :|

__

ضمناً هرکی با دوستام بدرفتاری کنه از سقف آویزونش میکنم ! -_-

مخصـوصـا اگه پسرعموی اون دوست خوشگـل و ردیف باشه . Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
ایمان رفاقتش صابت شده بچه
احمد با نوینسدگی من مخالفت کردcryingcrying
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(27-06-2014، 20:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقـا به مدیر کل میگم . من اگـه بهت 100 % اخطار بدم . بدون پآیـآن اونوقت میخوای چه غلطی کنی ؟؟

میگه :

.

منظورش از کردن چی بود ؟؟!!! دخـتر است دیگـر ! گـاهی دلش میخواهد پسر رو بکند . Big Grin

:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(27-06-2014، 20:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه شمارو نمیخوام آویزون کنم ! ._.

با اوشون هستم ! .-.

(27-06-2014، 20:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با منی ؟! :|
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Dead Silence
(27-06-2014، 20:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورش ثـابته .

اهـان . شاید . رفیـقـامون تا مدیر شن خودشونو گم میکنن . انگـار مدیر بدنیا اومده بودن !

بیخـیال . من که اینم و این همه وقت درخواست دادم . امیر که انقد ادعـای رفـاقت و برادری میکرد بهم اخطار داد . بعد منو پیشنهادم نکرد. . .

وللش . برو یه انجمن دیگه فعالیت کن مدیر شو اگه انقدر ناراحتی . . Big Grin
(27-06-2014، 20:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 20:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه شمارو نمیخوام آویزون کنم ! ._.

با اوشون هستم ! .-.

با منی ؟! :|

اگه احمد با مدیریت تو مخالفت نه تو چیار میکنی؟

(27-06-2014، 20:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورش ثـابته .

اهـان . شاید . رفیـقـامون تا مدیر شن خودشونو گم میکنن . انگـار مدیر بدنیا اومده بودن !

بیخـیال . من که اینم و این همه وقت درخواست دادم . امیر که انقد ادعـای رفـاقت و برادری میکرد بهم اخطار داد . بعد منو پیشنهادم نکرد. . .

وللش . برو یه انجمن دیگه فعالیت کن مدیر شو اگه انقدر ناراحتی . . Big Grin

تو یه انجمن ارشدم ولی انجمنش هاست داره
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!
(27-06-2014، 20:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگه :

.

ساقیت کارش حرف نداشته داداش
عوضش نکنHeart

بدرود -__-
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 30
The music feels better
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 30

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(27-06-2014، 20:23)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگه :

.

:|

این بچه هم یاد گرفته . چیزی نداره بگه .

| :

میزآره .

Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان