امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

((:

یــه چیزی بگـتم فک کنـم آقامون عصبــآنی شــه! .__.

دیروز بــآ مـامـانم رفتــم خرید یــه پسره تو کیفــم شمـآره انداخ!! :|
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(27-06-2014، 16:07)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای نورا من موندم این دختره که میخوام شوهر داره یا نه!!!

بگو کیه با بچه ها میریم خاستگاریش :|

(27-06-2014، 16:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوبه دل کسی برا من تنگ بشه ._.

من هسم تو منو نمیبینی ._.

اگه تو بودی من نبودم !

خیلی دلم واسه حرف زدن بات تنگ شده بود !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Magical Girl ، Dead Silence
(27-06-2014، 16:02)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Man to kafe on pesaram

(27-06-2014، 15:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 15:43)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Arose golam sara
اروس ؟! من مجردم 0_0

Beram bara dadsham asin bala bezanam

اگه کسی جز منو خواست ک چ بهتر،زن بگیر براش ((:

شکلک بالایی خندستا ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(27-06-2014، 16:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:05)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من رفتم تو کَف . . . . .

اونقـد دنبال زن گشتی ، دیه داری میمیری ://

برو تو کف ! :|

پیر شدی :///

اولا چون من خوشگل و خوشتیپ هستم کیس مورد نظر که مثل خودم باشه پیدا نمیشه!!!!Angel

همه ی دختـرا خـوشگل و خوشتیپ هسـتن و مسلمـاََ بـآ آدم درپیتی مث تـو نمیـآن مـزدوج بشن :/// !

زیادی خودتو میگیری :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، S R U H ، First Star ، Navisa.
(27-06-2014، 16:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:

یــه چیزی بگـتم فک کنـم آقامون عصبــآنی شــه! .__.

دیروز بــآ مـامـانم رفتــم خرید یــه پسره تو کیفــم شمـآره انداخ!! :|

ها ها ها ._.

طبقه ی پایینیمون تازه یه خونواده جدید اومدن *^_^*

یه پسر دارن انقد جیگره ♥_♥

چشاش آبیه *^___^*

منو میبینه لبخند میزنه .__.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ~Mahnaz~ ، S R U H
الان خودمم یادم رفته کیو میخواستم!!!!:297:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Navisa.
مــن هنوز تــو کف پســره که شمــآره انداخ موندمــ......کلیـــم از دور دآش اصرآر میکرد بهــش بزنگــم! :|

.__.
(27-06-2014، 16:10)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:07)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای نورا من موندم این دختره که میخوام شوهر داره یا نه!!!

بگو کیه با بچه ها میریم خاستگاریش :|

(27-06-2014، 16:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوبه دل کسی برا من تنگ بشه ._.

من هسم تو منو نمیبینی ._.

اگه تو بودی من نبودم !

خیلی دلم واسه حرف زدن بات تنگ شده بود !

انگاری داری جدی میگی 0_0
:|

خب.. بیا بحرفیم ._.

شنیدم شوور کردی .. کیه؟ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby
(27-06-2014، 16:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:05)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من رفتم تو کَف . . . . .

اونقـد دنبال زن گشتی ، دیه داری میمیری ://

برو تو کف ! :|

پیر شدی :///

اولا چون من خوشگل و خوشتیپ هستم کیس مورد نظر که مثل خودم باشه پیدا نمیشه!!!!Angel

همه ی دختـرا خـوشگل و خوشتیپ هسـتن و مسلمـاََ بـآ آدم درپیتی مث تـو نمیـآن مـزدوج بشن :/// !

زیادی خودتو میگیری :|

اگه پسرا زشتن پس چرا دخترا آرزو شوهر کردن دارن!!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پــــــــــ×ـــــوف |:
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 149
 سپاس شده توسط Navisa. ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان