امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 13:44)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:42)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:39)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی افه من اینه *^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/images/logo.png
:|فلشخوره نه هااااا!!
اون پسره *^_^*
:|

تو چجوری اومدی هفتم ؟؟؟ :|||||

چجوری سال بعد میخوای بری هشتم ؟ :||||

آدم تو بضی چیزا واقعا میمونه :|||
/: با معدله بیست
چیه مگه؟!cry girl
بچه ی پاکیم اکشال داره؟!cry girl

20 شدي؟؟؟به نظرت من چن شدم؟:183:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 106
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
قرصام تموم شده
بعدازظهر باید موهامو کوتاه کنم

چقدر روز گهیه!!!!!
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(27-06-2014، 13:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرهای آزمایشی فقد میتونن توی بخش خودشون به کاربرا اخطار بدن و یا توی همه ی بخش ها ؟! :|

بستگی داره واسه چی باشه !

مثلاً واسه اسپم و این بحث ها فقط توی بخش خودشو باید اخطار بده !

ولی واسه دعوا ( که اکثراً توی بخش گفتگو پیش میاد ! ) اگه اوضاع خیلی بد باشه میتونه واسه تموم کردنش اخطار بده !
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 13:45)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:42)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:39)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:37)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:36)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ععععععععععع نميخوآم قوچي مآل من فهم كن اين شعرم وآسه اونه
رضآع123تو رو بآ دنيآ عوض نميكنم بگو عآشق تو ام بگو عآشق تو ام:183:

|:

خدا شفات بده |:

بیچاره قوچان نژاد |:

همچنين ............ برو به عجق هآ ديگران چشم ندآشته بآش4fvf

|:

الان من باس چی بگم ؟¿ |:

باس بگم عجب توهماتت قویه ها...|:
هيچ فقط كيس ديگري بپيدآ

خداییا..

دور از شوخی |:

اگه قوچان نژادو تو خیابون ببینی محل سگم بت نمیزاره |:
(27-06-2014، 13:44)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:42)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:39)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی افه من اینه *^_^*
اون پسره *^_^*

چیه مگه؟!cry girl

خوب شوهر تو ک واقعی نی :| بمون تو کفه شوهره من ~_~

نمیدونی کیه ک .. ._. !

اگه واقعی بود بت میگفتم :| ولی اسکولم کردی ._. !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(27-06-2014، 13:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث این که ب تو هم تبلیغ کرده
شا همه چی رو سطحی میبینین
به من تبلیغ نکرده :|

خب خوش بحال تُ که سطحی نمیبینی :|

هرکسی میتونه آدرس وبشو بزاره توی پروفش و این تبلیغ محسوب نمیشه !

(27-06-2014، 13:43)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییغ فاطی این عکسه خوبه ؟ ~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^________________^
بش میاد ..
میخوام قلبشم تو این سبکا بسازم ~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-________________-
آره خوبه ! ^_^

ینی میخوای قالبش مینی باشه ؟! ..

مسله تو خصوصی ب همه ارسال یکنه و اون وب هم نی انجمنه و تبلیغات تو انجمن فلش ممنوع!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 13:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی افه من اینه *^_^*
اون پسره *^_^*

چیه مگه؟!cry girl

20 شدي؟؟؟به نظرت من چن شدم؟:183:
:|شیشم بیس شدم باوو!!:|
هفتم که  19/93 شدم:|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(27-06-2014، 13:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه کاربرا ها تو ی بخش خواص عضون؟
ب سوالی ک داری میپرسی فک میکنی
طرف صحبتمـ ایمان بود دوس عزیز Smile

منظورم اینه که من میام مثلا گفتگو

میزارم این ~~> :||

بعدش مثلا مدیر بخش تاریخ میگه اسپم دادی بهم اخطار میده :|

میخواستم ببینم این درسته یا نه ؟! ..

شاید منظورم رو بد رسوندم :/

(27-06-2014، 13:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بعدا :|

چون باید عکس بگیرم نشونت بدم ..
رکی این موضوع مهمـه واس من ..

میشه هرچی سریعتر تونستی بهم بگی ؟! ..

همین یه خواهش رو ازت داشتم تا حالا .. لدفن ..

ولی اگه نمیتونی ؛ اصراری نی !
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(27-06-2014، 13:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی افه من اینه *^_^*
اون پسره *^_^*

چیه مگه؟!cry girl

خوب شوهر تو ک واقعی نی :| بمون تو کفه شوهره من ~_~

نمیدونی کیه ک .. ._. !

اگه واقعی بود بت میگفتم :| ولی اسکولم کردی ._. !
/: نگو اصن
پوففففففففففف:|
 سپاس شده توسط Dead Silence
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 106

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان