امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 13:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی ._.

تو ٬ تو این مدت یا احمت دعوا کردی ؟  ._.
دیشب فرستادمش رو مبل بخوابه ._.

دعوا ؟! .__. ایمممم ؛ نمیدونم.-

آخه ..

ی چیزی شده ..

اممم ..

راجب عاطفس ..

احمت مسافرته باو نسدرن :||
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(27-06-2014، 13:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب یک دوست نیازمندم ._.
بیا بغلم درد و دل کن ! ._.

(27-06-2014، 13:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسافرته باو
احنق رضا تا مارو نکشه نمیمیره14k
:|

خیلی ممنونمـ واقعا :|

تُ از کجا میدونی ؟! |:

انقد بی خبر رفته ینی ؟! :|

من نباس خبر میداشتم ؟ |:

تو این انجم تنها من ی چیزو رو نمیدونم کیا ایندوره نوینسنده میشن
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 13:33)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:32)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:31)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیریش نمیخوام

ایش...*-*

من قوچی میخوام

عبادی پور میخوام

حقیقی میخوام

زینم میخوام

همشون مال خودمه ®.®

جيغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ قوچي مآل منه فقط مآل خودم مآل من من من منDodgy

بی تربیوس *-*

ب شوور من چشم نداشته باش

ععععععععععع نميخوآم قوچي مآل من فهم كن اين شعرم وآسه اونه
رضآع123تو رو بآ دنيآ عوض نميكنم بگو عآشق تو ام بگو عآشق تو ام:183:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 103
سلام ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، tyjtfhdhr
(27-06-2014، 13:35)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:33)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:29)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا میگی شوورت کیه یا دیه باهات نمیحرفم! >_<

نُپ ._. !
پَ منم بت نمیگم شوورم کیه!
فاطی میدونه! ~____~

جالب اینجاس فاطی واس منم میدونه :|||

خوب بگـو بی افت کیه منم میگم :|

دیگه چ میشه کرد ._.
حقیقت باس رو بشه ._. !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 13:36)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:33)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:32)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:31)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیریش نمیخوام

ایش...*-*

من قوچی میخوام

عبادی پور میخوام

حقیقی میخوام

زینم میخوام

همشون مال خودمه ®.®

جيغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ قوچي مآل منه فقط مآل خودم مآل من من من منDodgy

بی تربیوس *-*

ب شوور من چشم نداشته باش

ععععععععععع نميخوآم قوچي مآل من فهم كن اين شعرم وآسه اونه
رضآع123تو رو بآ دنيآ عوض نميكنم بگو عآشق تو ام بگو عآشق تو ام:183:

|:

خدا شفات بده |:

بیچاره قوچان نژاد |:
(27-06-2014، 13:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی ._.

تو ٬ تو این مدت یا احمت دعوا کردی ؟  ._.
دیشب فرستادمش رو مبل بخوابه ._.

دعوا ؟! .__. ایمممم ؛ نمیدونم.-

آخه ..

ی چیزی شده ..

اممم ..

راجب عاطفس ..

:|فهمیدم
فاطیی! >_<
احمد که اومد اینقد میزنیش تا کبودشه:||
که دفه دیه بی خبره تو هیچ جا نره(:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(27-06-2014، 13:34)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جبغغغغغغغغغغغغغ ^0^
مهراوه خره ^_^*
سلم
.-.

:|

سلام !

(27-06-2014، 13:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:32)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی هسی ؟ ._.

اون پست ثابتو بدع من بزنم ..!

سلام :|
دیشب کلی روش کار کردم که لپ تاپم خود به خود رستارت شد :|

ینی آ ... حیف نباس از الفاظ رکیک استفاده کنم :||

اون فونتی که من میخوام نمیشه هر کاری میکنم توی وب بزارم واس پسط ثابت :/
هییم تو پ.خ برام بفرست من خودم قالبشو ساختم میدونم این چه دردشه !راسی میخوام یه قالب دیگه بزارم ..
فونتو هم بزار من پیداش میکنم ..
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 103
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
اگه مدیرای انجمن یکی شون بام همکاری کنن بشون صابت می کنم احمد داره تبلیغ میکنه
(27-06-2014، 13:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه ..

ی چیزی شده ..

اممم ..

راجب عاطفس ..

سریع بیا پ.خ همـه چی رو واسم تعریف کن !

چ جالب اینجا همـه خبر دارن جز من : )

(27-06-2014، 13:37)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
ایمـان میتونم یه سوال ازت بپرسم ؟ ..
 سپاس شده توسط Wanton ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان