امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 13:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:112:
(27-06-2014، 13:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:18)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:01)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرهـــ :183:

نع محسن نیدم
دلم برا محسن خر تنگ میشهcryingHuh

بدینش ب سروش
الان اون الاغ میاد14k14k

غیبت نکنین بی ادبا *-__-*

دارین براتو شوعر میگیریم:183:
هيم من متخصص همسر يآبي ام!

بیست تا کیس مناسب معرفی کن شاید.....یکیشو بپذیرم |:

تازه اونم شاید...|:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(27-06-2014، 13:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ما داوطلب میخوایم
یه نفر چن روزه نیومده،میخوایم بریم بیمارستانا و کلانتریا و سرد خونه ها دنبالش بگردیم!
کسی  میاد؟! ._.

من که میدونم اون مُـرده cry girl

بیوه شدم cry girl
نه >_<
من نمیذارم تو بیوه شی >_<
همگی میریم دنبالش >_<
:|

کی احق رضا؟
زندس باو حالش از منم بهتره
امارش دتر دسترسه
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
برم ناهار
همگی بدرود
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اقا همگی بریم
منو فاطی میریم بیمارستانا
سارا و مرضی و رکی برید کلانتریا
پسراشمام برید سرد خونه ها:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(27-06-2014، 13:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبال کی نستدرن ؟ ._.

اهورا . وفاطی دفه ی دیگه دل و قلوه رد و بدل کنید من میدونم با شماها *-_-*

احمد رضا گفته مواظی فاطی باشم :|

جاش نبود بگم ، خودشم گفت ک ب کسی نگم ولی نزاشتید *-_-*

فاطی تکرار نشه *-_-*

من الان اختیار تام دارم *-_-*
برو خـونتون تُ ._. !

احمت مُرده cry girl

(27-06-2014، 13:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه >_<
همگی میریم دنبالش >_<
نه دیگه من الان بیوه شدم T__T

الان باس یه شوهر جدید درست کنم پول کفن و دفن احمت رو بده

و بعدش هم برم حلو درست کنم ._.
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence
(27-06-2014، 13:24)♠قیصر♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:20)SÅℋAℕⅅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه این لریه چون خودش گفته گزلریم یاشلی گالا ._.
گزلریم ینی دخترام فک کنم ._.
گزلریم ینی چشمام

^_^
ترکی؟ ._.

هیعی ._.

ناراحتم ._.

ب یک دوست نیازمندم ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(27-06-2014، 13:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ما داوطلب میخوایم
یه نفر چن روزه نیومده،میخوایم بریم بیمارستانا و کلانتریا و سرد خونه ها دنبالش بگردیم!
کسی  میاد؟! ._.

من که میدونم اون مُـرده cry girl

بیوه شدم cry girl
نه >_<
همگی میریم دنبالش >_<

کی احق رضا؟
زندس باو حالش از منم بهتره
امارش دتر دسترسه
اره!
خو کجاس الان؟!
بگو بیاد که زنش داره اَ دَس میره >_<
(27-06-2014، 13:25)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:18)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 13:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع محسن نیدم
دلم برا محسن خر تنگ میشهcryingHuh

بدینش ب سروش
الان اون الاغ میاد14k14k

غیبت نکنین بی ادبا *-__-*

دارین براتو شوعر میگیریم:183:
هيم من متخصص همسر يآبي ام!

بیست تا کیس مناسب معرفی کن شاید.....یکیشو بپذیرم |:

تازه اونم شاید...|:

میخواستم محسن خرو بت پیشنهاد کنم ولی لایق داداشم نیتسی:183::183:
منم مسن خرو ب هر کیسی نمیدم
سروش عالیه
با نمک هم هس
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(27-06-2014، 13:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرار باز چی سرم بیاد .. ایندفه از جونم چی میخواد .. ._.

داغ دلم داره تازه میشه ._.

من شوهرمو میخوام ._.

رفته و منو نبـــرده ..cry girlcry girlcry girlcry girl

من فک میکردم تو مجردی .. /:
تا حالا شده یک روز بی شوهر باقی بمونی ؟ |:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence
(27-06-2014، 13:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرار باز چی سرم بیاد .. ایندفه از جونم چی میخواد .. ._.

داغ دلم داره تازه میشه ._.

من شوهرمو میخوام ._.

رفته و منو نبـــرده ..cry girlcry girlcry girlcry girl
یا میگی شوورت کیه یا دیه باهات نمیحرفم! >_<
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان