امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

آقا من یه گند کاری کردم cry girl
الان همه دنبالمن :||
گوشیم باید خاموش باشه -_-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 64
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Navisa.
آگهی
دوصفحه زر زدید یه آهنگ گوش دادما !!!! :N56:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(27-06-2014، 11:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:50)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:49)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:40)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده که غمگینی؟

راستش منم زیاد از کارای جاستین خوشم نمیاد
ولی خدایی اهنگاش و قیافش خیلی جذابه

بعد از اونم انریکه خوبه
بعد از اونم هیچ مرد خوشتیپی تو دنیا وجود نداره..

اواتار انریکه رو بزار..

اصن همه با آوآتار های من مشکل دارن :|
انریکه ؟ اونم بـد نی ! دوسش دارم *^_^*
چرا .. پَ زین چیه ؟ :| زین عشقه منه ! *^_^*
جاست جاستین بیبر .. *^_^*

بعدش انریکـه *^_^*

بعدش زین *^_^*

از پیت بـال ــَم خـوشم نمیاد :| کَچل |:|:
پیت بال چون یه بار سکته کرده
دهن و چشش چپه..

فقط جاسم14k
اوووف جاسم پسر کشه14k

جاستین *-_-* نــــــــــــــه جـآسم *-_-*

جاسمRolleyes
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(27-06-2014، 11:52)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر من جذاب نیستن..
شاید اخلاقشون بهتر باشه ولی خوشتیپ نیستن
کسی که حدود 20 میلیون یا بیشتر فالوور داشته باشه و سه چهارمش دخترا باشن جذاب نیس ؟! =)

حتمن یه چی داره که انقد دختر دنبالشن ! ._.
(27-06-2014، 11:54)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:50)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرتون در مورد من چیه؟
حتما بگید؟
اسمم مهزیاره ولی صدام می کنن اشکان لقب اشکان جوجو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/10207427396624635421.jpg
بچس کاريش نداشته باشين •__•
بچه  تویی من 15 سالمهDodgy

ی دروغ بگو اندازه ی قدت
این اشکان همون اشکانیه که شما همش میگفتین؟! :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(27-06-2014، 11:54)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من یه گند کاری کردم cry girl
الان همه دنبالمن :||
گوشیم باید خاموش باشه -_-*

:|

چیکار کردی؟|:
 سپاس شده توسط T A R A ، Navisa.
(27-06-2014، 11:54)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:50)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرتون در مورد من چیه؟
حتما بگید؟

بازم بچه ای=))
چون هممون 17 و18 یا 19 سالمونه=)))
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence

نظرتون در مورد من چیه؟
حتما بگید؟

15 سال 
اون عکست که 3 سال نشون می ده
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи►
(27-06-2014، 11:53)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:49)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:40)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده که غمگینی؟

راستش منم زیاد از کارای جاستین خوشم نمیاد
ولی خدایی اهنگاش و قیافش خیلی جذابه

بعد از اونم انریکه خوبه
بعد از اونم هیچ مرد خوشتیپی تو دنیا وجود نداره..

اواتار انریکه رو بزار..

اصن همه با آوآتار های من مشکل دارن :|
انریکه ؟ اونم بـد نی ! دوسش دارم *^_^*
چرا .. پَ زین چیه ؟ :| زین عشقه منه ! *^_^*
جاست جاستین بیبر .. *^_^*

بعدش انریکـه *^_^*

بعدش زین *^_^*

از پیت بـال ــَم خـوشم نمیاد :| کَچل |:|:
پیت بال چون یه بار سکته کرده
دهن و چشش چپه..

:|

فک کنم محمد عشقه پیت باله :|:|

الان با جفت پا میاد تو صورت دوتامون :|:|:|

چرا شایعه میسازین:|
پیست بول بیچاره کجا سکته کرده؟؟؟
اون وقتی که قیافه میگیره اونجوری میشه !
سکته چیه دیه

اصن پیت بال خیلی خوشگله :|

کـچــــــل !!1 :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Navisa. ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان