امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~*~مـלּ هــمـــیشـــهـــ ایـــنجـــوری مـــمونــمــ....~*~
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
(27-06-2014، 10:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی اواتار قبلی منو گذاشتی ؟ ._.

خوبه من اون اواتاره رو گذاشته بودم خودتو دار زدی :|

از تو تصاویر دخترونه کش رفتم ._.

همچین میگی انگار خودت شخص آوآتار هستی :| !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mason ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
(27-06-2014، 10:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:10)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه .. هیچی -_-

ج منو بده(.. )

جواب چی ؟ 0_o
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
(27-06-2014، 10:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه فایده نداره._.

عرفان غلط کردم

شیکـر خـوردم

cry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

توروخدا اخطارمو پـآک کن cry girlcry girlcry girlcry girl

چیز دیگه هم بخوری فایده نداره

مگه من چیکار کردم انقد باهام بد شدی ؟ ._.

واسه تنوع
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
سلام !
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη † ، Dead Silence ، ERF@N ، ~~SARA:HIVA~~
جییییییییغ >_<

وایی >_<

باورم نمیشه O_O

بالاخره عکسرو پیدا کردم ^___^

نصف روزارو واس پیدا کردنشون گذاشته بودم ._.
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
سـلـآم تـیـنـآ ! {:

( :* )
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
(27-06-2014، 10:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه فایده نداره._.

عرفان غلط کردم

شیکـر خـوردم

cry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

توروخدا اخطارمو پـآک کن cry girlcry girlcry girlcry girl

چیز دیگه هم بخوری فایده نداره

مگه من چیکار کردم انقد باهام بد شدی ؟ ._.

واسه تنوع

فمیدم واس چی -_-

واس شوهر کردنم میگی ؟ :|

هیییم خوب همش شوخیه :| نفهمیدم ملیتا واس چی بت پ خ داد :|

بعدش من بش گفتم ک عرفان اگه تو گفتگو بیاد باش صبت میکنم ( ..) لازم نبود پ خ بدی :| !

تبریک میگم شدی پـدر زن *^_^*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ERF@N
(27-06-2014، 10:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی اواتار قبلی منو گذاشتی ؟ ._.

خوبه من اون اواتاره رو گذاشته بودم خودتو دار زدی :|

از تو تصاویر دخترونه کش رفتم ._.

همچین میگی انگار خودت شخص آوآتار هستی :| !

حیف حیف ! حیف شد ! کاش من لینک اون صفحه رو که بهم گفته بودی هی رزی اواتار قبلی منو کش رفتی ؟ تازه خودم سیاه و سفیدش کرده بودم .. :|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη † ، ERF@N
(27-06-2014، 10:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دلیل بازدیدت از پروفایلم چیه ؟ ._.

اخطارمو میخوای پاک کنی ؟ ._.

+

سلام رُکی !

سلام رزی !

:*

بازدید نکردمO_O
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان