امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 3:49)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:44)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:39)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـــش تقــصـــیر حقیقـــی بــودشـــا :|

>.<

یتثصخهضباتثصاعقشحخکصتعبغثقسصحلکغعثقرلذاغعهثشکصحخغابرلعقثصضخعتباقعلتث9خحرتلع8قغشت​رعلق8ف9لعرثخصحهت8قثرغلاذقسخیکتهقغلارحکخثصنهثاغل8عقثضقلبخهث!!!!!!!!

خلاصه داستان:خفه شو|:
بـــــــود دیــــه!!!!

مـــن رفـــتم برزیــل ســـه تــا خوردم حــــتمـــا :

بـــازی رو گــند زدش :|||||

قــابل توجــه همـــه ی وکلـــآی حقیقیـــا {آماده ی فحــش خوردن!!!}

اول برو شکر کن که مث اسپانیا 5 تا نخوردیم:|

بچه ها فک کردن بوسنی یه تیم مزخرف و اشغاله و راحت می تونن 3 امتیاز رو بگیرن و صعود کنن!!! در صورتی که حواسشون نبود که بازیکنای بوسنی تو بهترین لیگا و تیم های اروپایی بازی میکنن!!!!

اگه اون شوتی که بچه ها زدن و به جای این که به تیر افقی دروازه بخوره و بر گرده گل شده بود میتونست بازی عوض بشه!!!

منم نمی گم حقیقی نغصیر نداشت! همه تغصیر داشتن اما به اندازه خودشون!!!!

ولی حقش نبود فوش بخوره|:
سر بازی ارژانتین گل کاشت((:
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ըoφsիīkα
آگهی
(27-06-2014، 3:46)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:44)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:43)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:39)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـــش تقــصـــیر حقیقـــی بــودشـــا :|

نمیشه گفت همش تقصیر حقیقی بود!!!!

تیم حالت دفاعی داشت و تا یه حمله میکرد سریع ضد حمله میخورد!!!

به اندازه مو های سرم توپ لو دادن!!!!

اون حقیقی هم بد شانسی اورد:|

حرف حساب-_-

برنـــامشـــون دفــــاع و ضــدحمــلــه بـــود!!! {خــب آره}

یــه گـــل کـــه خوردن برنــامه حــملــه نداشـــتن!!!

ولــــی حقیقی چـــــــــرااا بـــاید 3 تـــــــــــــــــــــــــا میخـــورد؟؟

بدشـــانسی نیســـت دیـــگــه تکنیکــــــه

آنـــــــدو جــــون گــــریه کــــرد {ایـــن مهــمه}

تیم برنامه ای برای حمله نداشت و همش تو تله افساید بوسنی گیر میکردن!!!!
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 30
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα
من برم بمیرم حداقل اگه نمیخوابم|:
خدافس همگی((:

تا یه شنبه بای همگی((:
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ըoφsիīkα
فـــوتبـــالیســت ها کره از اینــا بـــهتر بازی میکـــردن سوبــاســا اینـــا :|
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
همه رفتن):
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
هوشـــکی نیســـت؟؟
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 3:57)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوشـــکی نیســـت؟؟

من هستم(:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(27-06-2014، 3:58)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:57)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوشـــکی نیســـت؟؟

من هستم(:
: )
اصــلا بــا امضــات حــال نمیکــنمـــ!! :|
(27-06-2014، 4:00)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:58)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوشـــکی نیســـت؟؟

من هستم(:

خب نگاش نکن!!!

اهل رمان هستی؟؟؟؟
(27-06-2014، 4:01)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 4:00)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوشـــکی نیســـت؟؟

من هستم(:

خب نگاش نکن!!!

اهل رمان هستی؟؟؟؟
هههههه بــاشــه!!

مینـــویســم!! :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان