امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 3:25)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:21)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:18)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووووو
سلنااااااا
چ درخشیدنی دختررررر
چ ازخودراضی!!!!!!Heart

^_^
کلا اعتماد به نفسم بالاس(:
ب دستوریکی اررفقامیخوام دوباره ثبت نام کنم!!!!!هواموداری آجی؟!!!Big GrinTongue
با تمام احترامی که قائلم ولی
نه خواهرم من هواتو ندارمBig Grin
              ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 26

آگهی
(27-06-2014، 3:24)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از وقتی رایتل اومده ، دخترا موقع زنگ زدن هم باید آرایش کنن
بخاطرعکس علیرضادوس دارم لایک بزنم!!!!!!!!
ولی چییییییی؟؟؟
فلشخورلایک ندارههههههههه
سپاس میدم رهاجون
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، -м α є ∂ є-
(27-06-2014، 3:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:25)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تاحالا به کسی حرف بد نزدم.اما این دفعههههه

کبانا لطفا دهنتو ببند

یاد بگیر به بزرگترت احترام بزاری...وگرنه عاقبتش خرابه..میدونی اگه بخوام چن نفری دهنتو سرویس میکنیم...نچرخ دورم ...ببند...

(27-06-2014، 3:26)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:20)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو دوتا تیکه یاد بگیر ک بهم بگی!!
اینقدر زود ک اوردی که حوصلم سر رفت!
برو بچه...نترس...نمیخورمت...هع!
بگیر بخواب لولو نخورتت!
بهتره بیشتر از این نترسونمت...وقتم هدر میره باهات!

من تیکه بلد نیستم
دعوا بلد نیستم چون دعوا نکردم که بخوایم مثل تو همه ی فوشارو بلد باشم و تا دلم میخواد به طرف مقابل بی احترامی کنم
عزت زیاد!
شب بود سیبیلاتو ندیدیم-__-

همینه که باس از افرادی مثه ما بترسی|:
شب جاتو خیس نکنی فقد!
من سیبیل ندارم گلم...
درست دیدی...
برو بکپ الان میمیری...

ترس نداری که
فقط احترام و ارزش نداری دیگه
شبخوش

احترام و ارزش ما بجاس-_-
شوما ادمش نیسی...
نپلک دورم...

ههه(:
زیاد خندیدم امشب(:
بای!

تا یه شنبه....بای همگی...
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
احتمالا قراره تا ده بیست سال دیگه بچه هارو از اینترنت دانلود کنیم

فقط بچه هایی که تو ایران به دنیا میان عقب افتادن

چون مرتب اینترنت قطع و وصل میشه
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(27-06-2014، 3:27)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی من برم بخوابم.باید صب پاشم.شب خوش مام

اواتارتو عوض کن(:
شبخوش

(27-06-2014، 3:28)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:25)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کبانا لطفا دهنتو ببند

یاد بگیر به بزرگترت احترام بزاری...وگرنه عاقبتش خرابه..میدونی اگه بخوام چن نفری دهنتو سرویس میکنیم...نچرخ دورم ...ببند...

(27-06-2014، 3:26)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:20)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تیکه بلد نیستم
دعوا بلد نیستم چون دعوا نکردم که بخوایم مثل تو همه ی فوشارو بلد باشم و تا دلم میخواد به طرف مقابل بی احترامی کنم
عزت زیاد!
شب بود سیبیلاتو ندیدیم-__-

شب جاتو خیس نکنی فقد!
من سیبیل ندارم گلم...
درست دیدی...
برو بکپ الان میمیری...

ترس نداری که
شبخوش

احترام و ارزش ما بجاس-_-
شوما ادمش نیسی...
نپلک دورم...

ههه(:
زیاد خندیدم امشب(:
بای!

گریتم میبینیم...
بای..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1393/4/5/165176_121.jpg
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، -м α є ∂ є-
بروبکسراستی اینجاپرچم استقلال بالاس یاپرسپولیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(27-06-2014، 3:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 3:28)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کبانا لطفا دهنتو ببند

شب جاتو خیس نکنی فقد!
من سیبیل ندارم گلم...
درست دیدی...
برو بکپ الان میمیری...

ترس نداری که
شبخوش

احترام و ارزش ما بجاس-_-
شوما ادمش نیسی...
نپلک دورم...

ههه(:
زیاد خندیدم امشب(:
بای!

گریتم میبینیم...
بای..
نوچ نمیبینی(:
ببین کیانا من باهات دعوا ندارم!
خودت شروع کردی خودتم تمومش میکنی!
بای

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان