امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

عمق فاجعه رو امروز دیدم دو تا افغانی برگشتن گفتند ایران دیگه جای زندگی نیست
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 174
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(26-06-2014، 22:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:11)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:10)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتماد ب سقف کاذبش ته حلقم اصن -_- ~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(*_ _)

مرده يا زنه ؟ °_°

افغاني 0_0

میخوام برم خواستگاریش واست...ExclamationExclamation

همون صبا خيلي بهتره Big Grin

دلم واس صبا میسوزه دوس دخترته !!! :/

هع Smile
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
ی حس بدی دارم |:

دلم میخواد ب یکی فوحش بدم |=

حیف مدیر اینجاس |=
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 22:16)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:10)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا بای
اصلا یه حس عجیبی دارم وقتی یکی نمیشستم

بابای همگی

نميشستم بني چي؟

بنی یعنی چی؟ (((:
هيم واقعا يني يعني چي (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دالی:/\
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Mohammad 77
میدونم مهراوه :|

خودم شاهد عقدشون بودم :///

ممد تو اصن رفتی ببینی چ خبره ؟ :| دارن نویسنده هارو انتخاب میکنن !! برو هرکیو دوس داشتی پیشنهاد بده فقط سهیم شو :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mohammad 77
ممد برا مدیر شدن منم ی کاری بکن (_ _Zz)
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(26-06-2014، 22:19)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:16)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:10)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا بای
اصلا یه حس عجیبی دارم وقتی یکی نمیشستم

بابای همگی

نميشستم بني چي؟

بنی یعنی چی؟ (((:
هيم واقعا يني يعني چي (:

فک کنم تو عربی بنی یعنی پسر فلانی |=
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
التماس دوتا دختر Big Grin

Oh yeah :cool:

برم يسر بزنم
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
°_______°
 سپاس شده توسط ჩяσOσкєη ժяєαм

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان