امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

هعـــــــــــی . نه نَـشُـد .نـه نَـشُـد . ایـن تنهـآ مشکـلش اینـه کـه هیچ وقت چـَـک نخورد .

شب بخـیر همگی .
 سپاس شده توسط armin van buuren ، ◄Iяαи►
آگهی
ایمان مسله فجیه ج بده
 سپاس شده توسط armin van buuren ، ×ThundeRBolT×
((:

سلــآم همگــی.
 سپاس شده توسط armin van buuren ، !~IмДи~! ، ×ThundeRBolT× ، Mohammad 77
سلام...
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 168
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Mohammad 77
(26-06-2014، 21:51)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوابِ منطقی بود ! :/

ولی مدیر بخش مربوطه من ، تویی :|

من به عنوان مدیر بخش ادبیات باهات موافقم !
دیگه هرچی هست به خود صابر مربوطه !

شما همیشه بـه ما لطف داشتین ! ممنون !

ینی اگه مدیرایـه ادبیات اوکـی رو بدن ، بقیه چیزا مهم نیست ؟ .-.

بقیـش واگذار میشه به صـآبر ؟ :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(26-06-2014، 21:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميخواي چيکار ؟

عآقآ اين احمت بيچآره رو ول كنين پسر به اين خوفي رو!

محمد اگه داری بگو
موضوع خیلی شدیده اگه دوس دارین مضوع ب صابر کشیده نشه بدین
وگ نه هرکی ک رفت تو پاساراد شاید محروم شه
به خدآ اين بيچآره قصد بدي ندآره مگه چيكآر كرده تآزه من نديدم تبليغ پآسآرگآدو بكنه!كسي ديده عآيآ؟

تو خودت هم تو پاسارگاد عضوی
من خودم دیدم بی خیلی ه تبلیغ کرده بری تو انجمشون میفمی ب کیا تبلیغ کرده
تيليغ بآيد آشكآرآ بآشه!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ×ThundeRBolT×
(26-06-2014، 21:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:49)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از وقنی فوتبالو باختیم افسردگی گرفتم!!!

الان خوب بود میرفتیم بالا از فرانسه 4 تا میخوردیم اون موقع افسردگی نمیگرفتی خودکشی میکردی!!!!

درک باوو اون که مهم نی._.

از ارژانتین نخوردیم-_-

ولی این بازی اخریه خیلی ماست بازی کردن_-_

اوفف تنها ارزوم اینه کی روش نرهAngel
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(26-06-2014، 21:51)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:47)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:43)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا

چرا اینجا همه فکر ازدواجن ؟¿ |:

بی خی باوا بچه ها...

99% اینایی ک زن و شوهر میشن ، همشون میخوان فقط سرگرم باشن با کسی :/ !

فقط میخوان یکی باشه که روزشون بگذره (:

هیچکدومشون همدیگه رو دوس نـدارن (: !

میشه گفت عقده ایین این افراد (:
!

دوستان + خود ایشون ((((:

تو خودت جز این 99 تاییی !!

چرا باس ب تو جواب پس بدم ؟ :|

من اگه بخوام با کسی باشم تا آخرش هستم !

نه مث آدمایه درپیتی مث تو .-. |:

اولا من مجردمAngel

دوما مگه اسگولم بیام با اینجا دنبال زن بگردم!!!

سوما من خودم یکی دارم!!!!

بخودت فحش دادي °_°
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ×ThundeRBolT× ، Dead Silence
دوباره سلام .-.
 سپاس شده توسط *نیوشا*14 ، Dead Silence ، Mohammad 77
(26-06-2014، 21:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عآقآ اين احمت بيچآره رو ول كنين پسر به اين خوفي رو!

محمد اگه داری بگو
موضوع خیلی شدیده اگه دوس دارین مضوع ب صابر کشیده نشه بدین
وگ نه هرکی ک رفت تو پاساراد شاید محروم شه
به خدآ اين بيچآره قصد بدي ندآره مگه چيكآر كرده تآزه من نديدم تبليغ پآسآرگآدو بكنه!كسي ديده عآيآ؟

تو خودت هم تو پاسارگاد عضوی
من خودم دیدم بی خیلی ه تبلیغ کرده بری تو انجمشون میفمی ب کیا تبلیغ کرده
تيليغ بآيد آشكآرآ بآشه!

قانون وصف نکن ما قانون های فلش رو از بریم
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان