امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

(26-06-2014، 18:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:56)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به جمیعا

امیر چی شد ؟؟؟

نامزد کردم عقد فردا ازدواج پس فردا :|
پوووف:|

(26-06-2014، 18:53)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دلم دعوا میخواد این غزل هم داره له له میزنه
ماری منو تصیف کن هرچی بگی نااحت نمیمش قول
قول دادیا
(اینا رو درصدی میگم)
اعصاب 2خیلی باشه 5
اخلاق10Smile
حوصله 15
دعوایی100
دیگه چی رو بگم؟؟؟

ار خود راضی بودن؟
مغروریت؟
این دوتا اخری ک کلا100

خوبه راضیم ازت کلا ب اون شخصیتی از خدا یمخواستم دس پیدا کردمBig Grin
بازم خوبه
ممنون

(26-06-2014، 18:59)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:58)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز را نکن در چیز که میکنند در آن چیز چیز هایی بسیار

سروش هوگو

من کلا با تو حرفی ندارم

این حرف فلسفی هر کسی نمیفهمه!!!!

اینقد دوس داشتم بات شوخی کنم حیف بی جنبه ای

(26-06-2014، 18:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز را نکن در چیز که میکنند در آن چیز چیز هایی بسیار

سروش هوگو

من کلا با تو حرفی ندارم
تو یه اخلاقت اینو دوس دارمUndecided

کدوم؟
غرور...
آگهی
سروش زمینه ی دیکتاتور شدن رو داره ها
(26-06-2014، 18:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:50)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:44)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی باشه؟

اخه اینم رفته منو گذاشته تو لیست دوستاش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=43742
هیچی وللش

شاخ بازی؟

و فهمیدیم من کلا از ماریا بهرتم حتی از لحاظ سپاس

ماری مایکل سگسون گوش میدی؟
چرا جو میدی
تو زود تر از من تو انجمن بودی
ن گوش نمیدم

:|

بیماران از ما هستند

باید انجمن پزشکی رو گسترش دهیم..
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 131
آخه ادم ا غرور خوشش میاد.؟Dodgy
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط #marya#
سلام *-*
 سپاس شده توسط #marya#
من رفدم...بــــــــــآی-_-
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط #marya#
(26-06-2014، 19:01)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:50)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:44)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی وللش

شاخ بازی؟

و فهمیدیم من کلا از ماریا بهرتم حتی از لحاظ سپاس

ماری مایکل سگسون گوش میدی؟
چرا جو میدی
تو زود تر از من تو انجمن بودی
ن گوش نمیدم

بیماران از ما هستند

باید انجمن پزشکی رو گسترش دهیم..

مواظب باش خودت عرضی گسترش پیدا نکنی
این حرف رو خودم خیلی سعی می کنم تا معنیش رو درک کنم
چجوری میخوای این حرفو از من بخوری نمیدونم
(26-06-2014، 19:01)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره غرور بعضی جاها ب ادم امید میده
البته ن زیادش

(26-06-2014، 19:02)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام *-*
سلام
خوبی؟
(26-06-2014، 19:03)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 19:01)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره غرور بعضی جاها ب ادم امید میده
البته ن زیادش

حرفش مخاطب خاص داشت من بودمBig GrinBig GrinBig GrinTongue
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
اوهوم *^-^*

چجوری نیوشی ؟¿

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان