امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

(26-06-2014، 18:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـع :|

اتفاقا عوض کردن سخت ترین چیز برام امضاس :|

چون امضام فقط با EDRTER MYCODE کار میکنه :|

ول کن جونه شوهرت :|

خوشم نمیاد چیزایی که من استفاده میکنم و یا میکردم کسی دیگه ای استفاده کنه باس حتمن بگم ؟ :|

عوض کُن ._.

خیلی این اخلاقم بده .. نمیتونم ترکش کنم ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 126
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dead Silence ، First Star
آگهی
بـــآی ..! {=
 سپاس شده توسط Dead Silence ، First Star
(26-06-2014، 18:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:24)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:20)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات؟ :|

اینجا جو دخترونس حوصلم پوکید
ی موضوع بنداز وط در مورد بحثو جدل کنیم
من باس مدیر ادبیات بشم با این همه فرهنگم
:|

حق ارمیا نبود اول شه طلا تو مشت نقی بود ._.

ولش همونطوری ساکت باشی بهتره دوستم
دهن سرویس ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 126

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue
:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
زدبازی یدونس :|

من چرا رفتم تو این فاز .__.

دلم میخواد فاطی باشه /:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـع :|

اتفاقا عوض کردن سخت ترین چیز برام امضاس :|

چون امضام فقط با EDRTER MYCODE کار میکنه :|

ول کن جونه شوهرت :|

خوشم نمیاد چیزایی که من استفاده میکنم و یا میکردم کسی دیگه ای استفاده کنه باس حتمن بگم ؟ :|

عوض کُن ._.

به جونه مامانم بعدا عوض میکنم :|

دیرم شده آیسآن >_<

باس برم بیرون :|
__

نورا من دیوونشم :|

__
بآی !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، Dead Silence
(26-06-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوض کُن ._.

اتفاقا این اخلاقت خیلی خوبه !!

منم دقیقا همینطوریم !

تا یکی از من تقلید میکنه ، جلوش وای میستم ! -_-

مث همین چن ساعت پیش -_- !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
سلام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ســــــــ✘ــــــڪوت

سری 2 هم زدم
برید لفطا
(26-06-2014، 18:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:19)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم سوسیس میخواد

خوب؟

من هر چیدلم میخواد به زبون میارم:V
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 126
(26-06-2014، 18:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا من دیوونشم :|

تنها چیزی که بهم آرامش میده (:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆
(26-06-2014، 18:30)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:19)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم سوسیس میخواد

خوب؟

من هر چیدلم میخواد به زبون میارم:V

هعععیییییییییییی
ما با کیا شدی 75تا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان