امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

(26-06-2014، 16:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا تو روحت :V

حست درست میگفت ! :|

همون حسی که منو امیدوار کردی |:

سلـام ! ._.

دیدی?
بالاخره باور کردین من حس ششم دارم|:!?
Angel
حالا چجوری به این نتیجه رسیدی?Big Grin
سلام.__.
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، † αƖιєη †
آگهی
(26-06-2014، 16:37)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو دیقـه هستم تـا موتورم خُـشک شه . بعد حـرکت .

ایمان اونجاهایی که عکس انداختی کجاس ؟؟؟

کـدوم عکس ؟؟؟

تو قسمت عکس خودتان
چهار پنج تا گذاشتی

میدونم . 4-5 تا . کدومشونو میگی ؟؟؟ چند تاشون خونمونه . 1 با لندکروزو توی بآغمون گرفتم .

موقع ظهر یه عکس انداختم با موتورم . قشنگ شده . الان دارم . میزارم . تا عکسام 6 تایی شه .

بعد لینک میدم .

سومیه
لندکروزه
میفروشیش
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Adl!g+ ، !~IмДи~!
(26-06-2014، 16:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همین جا اعلام می کنم کسایی که توی این جمع قراره نویسنده شن 2 نفرن !

شوخی :|

از قصد میگی ک حرص منو در بیاری ! )':

خوش ب حالشون ... )':

چیزی جز حسرت ب من نمیرسه ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، T A R A ، First Star ، Adl!g+ ، Mason ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 16:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:35)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:33)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنکس
هاوار یو؟

اٌنا بخیر ! ._.*

وات ار یو؟؟؟
آسف مَعَ سلامت . .__.*

/:
 سپاس شده توسط T A R A ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(26-06-2014، 16:38)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینه البته :|

پیج تیکه های خاص فیسبوک ._.

هووم (: !

آقا اینم بگم بعد برم ._.

احترام برا بعضیا بیشتر از کراک و شیشه توهم میاره ! (:

خداییش راسته با چشام دیدم ^_^

خدافس :|

(26-06-2014، 16:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش ب حالشون ... )':

یکیش تویی :| !

اون یکی هم رکیه :| !

باهاتون شرت میبندم :| !
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، Dead Silence ، † αƖιєη †
خوشبختانه یا بدبختانه من اومدم:|
سلام
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Dead Silence
(26-06-2014، 16:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ? :|

Yes?|:

چطوری ؟ |:

________________________________________________________________________________​____________

کسی از شما نظر نخواست اقایه محترم ! :V

که عکس قرار میدید .. !

مخاطب من نورا بود نه شما ! Angel

اصن ملت یاد نمیگیرن که تو کار من دخالت نکنن ! نمیدونم چرا !Angel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(26-06-2014، 16:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش ب حالشون ... )':

چ ربطی داره :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
خدافض!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 86
 سپاس شده توسط First Star ، Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 16:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:37)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان اونجاهایی که عکس انداختی کجاس ؟؟؟

کـدوم عکس ؟؟؟

تو قسمت عکس خودتان
چهار پنج تا گذاشتی

میدونم . 4-5 تا . کدومشونو میگی ؟؟؟ چند تاشون خونمونه . 1 با لندکروزو توی بآغمون گرفتم .

موقع ظهر یه عکس انداختم با موتورم . قشنگ شده . الان دارم . میزارم . تا عکسام 6 تایی شه .

بعد لینک میدم .

سومیه
لندکروزه
میفروشیش

دیر گـفتی حـاجی فروخـته شد به رفیق بابآم . . .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2068814#pid2068814

بچـه ها اینم 6 تا عکسم . 1 دونه عکس آخری رو اضاف کردم تازه .

لایک بدید . Big Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان