امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

(26-06-2014، 13:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا اهل هیچ کدوم نیستم!!!!

پاستوریزاسیون |:|:

من پاستوریزه و هموریژه هم هستم
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(26-06-2014، 13:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا چرا نمیتونی ؟ :| نَکُنـه تو تَرکی |: !؟

سـروش جرئت داری برو تو اتوبان همت لایی بکش |:

میان جمت میکنن بدبخ |:|:

یه جورایی آره(:

خوبه ک .. (:

|:

دوس دخترت تحریمت کرده ؟ |:

ن بااووو
اون خودش اینکارس.__.
خودم خودمو تحریم کردم(:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ~Mahnaz~
تا حالا انقدر به اعصابم ر**ه نشده بود .__.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(26-06-2014، 13:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ ظهر دل انگیزی .. cof

ســـردمـــه! cold
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(26-06-2014، 13:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا انقدر به اعصابم ر**ه نشده بود .__.

ید((((:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(26-06-2014، 13:47)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگ میشی میفهمی هست که من البته هیچ کدوم از این مرض ها رو ندارم !!!!Angel

منم همسن تو بودم همین فکرو میکردم!
الان میفهمم دختربازی کار لاشیاست!
اونایی که عقده دارن
از سگم کمترن
آفرین
هیچوخت طرف این سه تا چیز نرو

ببین فیلم هایی مثل جیمز باند رو ببینن آدم پولداره و بده داره سیگار برگ میکشه مشروب میخوره و دو تا دختر کنارشن داره حال میکنه!!!!
د برا همین بالای این فیلما زدن +18 |:
فقد برا صحنه نی!
تاثیر داره
باووو اونا فیلمه
|:
انقدر دلم میخواد جای جمیزباند باشم برن تو یه کافه مشت بزنم تو دماغ آدم بده بعد با یه خانم خوشگل بیام بیرون!!!!

کی بدش میاد!(:
ولی اونا فیلمه
برا اینه که ادمو سرگرم کنه|:
تاثیر پذیری درس نی
 سپاس شده توسط Dead Silence ، S R U H
(26-06-2014، 13:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جورایی آره(:

خوبه ک .. (:

|:

ن بااووو
اون خودش اینکارس.__.
خودم خودمو تحریم کردم(:

چقد ارادت قویه .__.

من نمیتونم خودمو تحریم کنم :| ب هیچ وجه *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~Mahnaz~
هیعی .. cof
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(26-06-2014، 13:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جورایی آره(:

خوبه ک .. (:

|:

ن بااووو
اون خودش اینکارس.__.
خودم خودمو تحریم کردم(:

چقد ارادت قویه .__.

اگه
مثه من مجبور باشی ارادت تقویت میشه(:

آیسان?
 سپاس شده توسط Dead Silence
(26-06-2014، 13:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جورایی آره(:

خوبه ک .. (:

|:

ن بااووو
اون خودش اینکارس.__.
خودم خودمو تحریم کردم(:

چقد ارادت قویه .__.

منــم نمیتــونم خودمــو تحریــم کنـم شکلــآت نخــورم! -__-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان