26-06-2014، 12:03
این غذا یکی از غذاهای محبوب کودکان است که می توانید آن را در منزل تهیه کنید و همه ی خانواده از خوردن آن لذت ببرید.زمان تهیه ی این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه است.
پای اسپاگتی,اسپاگتی,غذای کودکان
طرز تهیه پای اسپاگتی
غذای کودک - طرز تهیه پای اسپاگتی
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای 4 تا 6 نفر:
هویج بزرگ 2 عدد، پوست کنده و خرد شود
اسپاگتی 250 گرم
سس گوجه فرنگی 400 گرم
پنیر
ریکوتا یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پنیر
موزارلای رنده شده یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده 8 تا 10 عدد
پودر ارگانو یا پودر آویشن یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به اندازه ی لازم
طرز تهیه :
* فر را از پیش روی 350 درجه گرم کنید.
* در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
* هویج را به مخلوط اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه ی دیگر آن را بجوشانید.
* مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه ای منتقل کنید.
* سُس گوجه فرنگی، سه چهارم
پنیر
موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
* تخم مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی
پنیر
موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود حرارت دهید.
* پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
پای اسپاگتی,اسپاگتی,غذای کودکان
طرز تهیه پای اسپاگتی
غذای کودک - طرز تهیه پای اسپاگتی
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای 4 تا 6 نفر:
هویج بزرگ 2 عدد، پوست کنده و خرد شود
اسپاگتی 250 گرم
سس گوجه فرنگی 400 گرم
پنیر
ریکوتا یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پنیر
موزارلای رنده شده یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده 8 تا 10 عدد
پودر ارگانو یا پودر آویشن یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به اندازه ی لازم
طرز تهیه :
* فر را از پیش روی 350 درجه گرم کنید.
* در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
* هویج را به مخلوط اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه ی دیگر آن را بجوشانید.
* مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه ای منتقل کنید.
* سُس گوجه فرنگی، سه چهارم
پنیر
موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
* تخم مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی
پنیر
موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود حرارت دهید.
* پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.