امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

برای مرورگر های شما هم مشکلی پیش اومده ؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 183
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، F A R ! N ، tyjtfhdhr
آگهی
تـُفـــ . نیتروی کـانادا دیگـه مثه قدیم کیـفیت نـداره . موهـام داغـون شد . 2 سـاعت رو موته سفید میشه . قدیم 24 ساعت میموند .
(26-06-2014، 10:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:58)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام ._.

رکی بیا بغلم کن ._.
پاىه اى من بىام:4chs:

:|

هــا ؟! :|
پرسش کردم دنبال پاسخم

نه خیلی ممنون :|

این محسن بود این حرفو زد :| ؟!

محسن که بیجنبه بود .-.
خواستى در خدمتم:183:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(26-06-2014، 11:00)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:58)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:54)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:53)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین برو توی مای کامپیوتر بعد اونجا بعد اونجا یه درایوز رو انتخاب کن بهتره درایو C باشه بعد اونجا یه راست کلید کن و روی قسمت نیو برو و یه فولدر درست کن بعد به انگلیسی روش بنویسFACE BOOKبعد تو دیگه میتونی بری تو فیسبوک هر وقت خواستی بری روی فولدره کلیک کن رفتی تو فیسبوک سپاس ندی حلالت نمیکنم:183:

خر گیر اوردی عایا؟

نه خب میری تو فیسبوک دیگه اینطوری!!!!

بـــاژه -______-

بی جنبه!!!!Dodgy
میخوای یه واقعیتو بگم؟ ((:

(26-06-2014، 11:00)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فایر فاکسم باز نمیشه

نوا ب مامیت بگو ا اینا هم برات درس کنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=126088
تا بی جنبه ها هستن من نیز جایی در اینجا ندارم !!!!

بدرود. . . .Dodgy
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Aiden Pearce
(26-06-2014، 11:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ._.
جون ؟! .-.
 سپاس شده توسط First Star
(26-06-2014، 11:01)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:58)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاىه اى من بىام:4chs:

هــا ؟! :|
پرسش کردم دنبال پاسخم

نه خیلی ممنون :|

این محسن بود این حرفو زد :| ؟!

محسن که بیجنبه بود .-.
خواستى در خدمتم:183:

ابرو خفن ، دهن گشاد ، صورت زردک ، مدیر خوب 
ویزگی های شکلکت هست
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
Confuseds32:

فعلا
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، F A R ! N ، First Star ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 11:00)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره . ساعت 12 شب قفل میشه .

1 ساعت پیشم قفل شده بود . خاموش کردم الان روشن کردم وصل شد .

داغـون کردن نت ایرانو رفتن . قدیم اینطور نمیشد . فقط سرعتا پایین بود .

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان