امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(26-06-2014، 10:53)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:46)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:43)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا فک کردی همه مثه خودت منحرفن -____-

دوستام دهنمو سرویس کردن اینقد که گفتن بیا فیس بوس :|

امروز میخواستم برم عضو بشم
نشد!

میخوای بدون فیلتر شکن بری!!!!

چجوری؟
-_-

ببین برو توی مای کامپیوتر بعد اونجا بعد اونجا یه درایوز رو انتخاب کن بهتره درایو C باشه بعد اونجا یه راست کلید کن و روی قسمت نیو برو و یه فولدر درست کن بعد به انگلیسی روش بنویسFACE BOOKبعد تو دیگه میتونی بری تو فیسبوک هر وقت خواستی بری روی فولدره کلیک کن رفتی تو فیسبوک سپاس ندی حلالت نمیکنم:183:
:|

خر گیر اوردی عایا؟

نه خب میری تو فیسبوک دیگه اینطوری!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
آگهی
(26-06-2014، 10:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقـآیون - خـانومـآ . میخـوام عکسـو بردآرم .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2068814#pid2068814

2 دقـه دیگـ, دیلیـ× .

رنگ موهات خیلی قشنگه ._____.
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 10:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام ._.

رکی بیا بغلم کن ._.

نیستی ! ._.

پس من و مهرزاد اینجا خیاریم ؟ :|

اومدم ! ._.

میشه ماچت کنم ؟ (ـ_ـ*)
 سپاس شده توسط First Star
(26-06-2014، 10:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام ._.

رکی بیا بغلم کن ._.
پاىه اى من بىام:4chs:
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη † ، F A R ! N
(26-06-2014، 10:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام ._.

رکی بیا بغلم کن ._.

نیستی ! ._.

پس من و مهرزاد اینجا خیاریم ؟ :|

اومدم ! ._.

میشه ماچت کنم ؟ (ـ_ـ*)

هیچکی دوسم نداره ._.

هووم ):
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(26-06-2014، 10:51)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:49)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:46)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:40)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قند شکن مى خواى چى ?

باو  فندق شکن قبلیم WEB FREER  بود

ولی الان هرکار میکنم باز نمیشه :|

میخوام برم فیس بوس :|
مال منم فرىر هست 
ولى سالمه

خو من الان باید چیکار کنم!؟
وات تو دو؟

آخرین بار برام پیغام داد آپدیتش کن
آپدیتش کردم الان دیگه باز نمیشه :|
اپدىت کنى دىگه باز نمىشه

خو وب فریر باید از کجا دانلود کنم؟._.

الان اگه خواهرم بفهمه من چنین گندی زدم
از وسط نصفم میکنه :||||
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 181

سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(26-06-2014، 10:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی تو این خانواده ی مجازیتون بچه داره؟
من دو تا *^_^*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=126082
بیا برو اینجا ی چی یاد بگیری تا برا بچه هات درس کنی بچه هات سو تغذیه نگیرن
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(26-06-2014، 10:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام ._.

رکی بیا بغلم کن ._.
پاىه اى من بىام:4chs:

:|

هــا ؟! :|
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 10:56)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:51)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:49)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:46)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو  فندق شکن قبلیم WEB FREER  بود

ولی الان هرکار میکنم باز نمیشه :|

میخوام برم فیس بوس :|
مال منم فرىر هست 
ولى سالمه

خو من الان باید چیکار کنم!؟
وات تو دو؟

آخرین بار برام پیغام داد آپدیتش کن
آپدیتش کردم الان دیگه باز نمیشه :|
اپدىت کنى دىگه باز نمىشه

خو وب فریر باید از کجا دانلود کنم؟._.

الان اگه خواهرم بفهمه من چنین گندی زدم
از وسط نصفم میکنه :||||
تو زود تر از وسط نصفش کن
 سپاس شده توسط F A R ! N
(26-06-2014، 10:54)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقـآیون - خـانومـآ . میخـوام عکسـو بردآرم .

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2068814#pid2068814

2 دقـه دیگـ, دیلیـ× .

رنگ موهات خیلی قشنگه ._____.

تشـکـُر .
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان