01-08-2012، 8:44
خدا شفات بده دوسی جونم-خیلی باحال بود مرررررررررررررررررسی
|
لطیفه جدید،جوک،جک،باحال،خنده دار،طنز |
|||||||||||||||||||||||
خدا شفات بده دوسی جونم-خیلی باحال بود مرررررررررررررررررسی
هی ملودی هیییییی روزگار
از این خوشم اومدش:داشتم ماشین رو دنده عقب میآوردم تو حیاط مامانم اومده فرمون میده…. بیا…. بیا…. بیا…. بیا …. نیا !! لوله آب شیکست ! . نیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
01-08-2012، 8:52
مرسي دوستم
01-08-2012، 10:07
خيلي باحال بود مرسي
01-08-2012، 10:59
ما واسه صداهای کاملا مشابه، حروف مختلف داریم
واسه این صدا ۲ تا حرف داریم: ت، ط واسه این ۲ تا: هـ، ح واسه این ۲ تا: ق، غ واسه این ۲ تا: ء، ع واسه این ۳ تا: ث، س، ص و واسه این ۴ تا: ز، ذ، ض، ظ این یعنی: «شیشه» رو نمیشه غلط نوشت «دوغ» رو میشه ۱ جور غلط نوشت «غلط» رو میشه ۳ جور غلط نوشت «دست» رو میشه ۵ جور غلط نوشت «اینترنت» رو میشه ۷ جور غلط نوشت «سزاوار» رو میشه ۱۱ جور غلط نوشت «زلزله» رو میشه ۱۵ جور غلط نوشت «ستیز» رو میشه ۲۳ جور غلط نوشت «احتذار» رو میشه ۳۱ جور غلط نوشت «استحقاق» رو میشه ۹۵ جور غلط نوشت و «اهتزاز» رو میشه ۱۲۷ جور غلط نوشت! واغئن چتوری شد که ماحا طونصطیم دیکطه یاد بگیریم من خودم از این بیش تر خوشم میاد...!!
01-08-2012، 11:02
[size=large][font=Impact]خييييييلي باحالي
01-08-2012، 11:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-08-2012، 19:52، توسط خدای فوتبال 6.)
شعر نو
تو سیب سرخ کدامین درخت پرتغالی که هر دانه ی انارت به سرخی گیلاس های درخت موز است ای گلابی من اولین دوره ی المپیک شنا با مانع کشتی با اسب پرش رو نیزه شیرجه رو چمن اسب سواری با الاغ هاکی روی میخ گاو بازی با شتر پرش تو چاه قایق سواری با ابکش چند نفر رفتند جهنم بعد 6 ماه برگشتند بهشون گفتند چطور بود گفتند سخت بود ولی خاموشش کردیم تو جهنم بمب میندازن همه شهید میشن میرن بهشت خسیسه برای بچش اسمارتیس می خره روش مینویسه هر 8 ساعت 1 عدد به یارو میگن بهترین شهر دنیا کجاست میگه قیسریه میگن بنویسش میگه غلط کردم قم گه از دوران مجردیت لذت نمیبری پس ازدواج کن ان وقت از فکر کردن به دوران مجردیت لذت می بری انگلیس پول نداره مردمش در فقر میگذرانند پول المپیک 2012 لندن هم با مویسسه ثامن الایمه تامین میکنه
ايا مي دانستيد بز بزه قندي اولين بز ديابتي تاريخ است
مشتري: اين كت چنده؟ فروشنده:100 هزار تومن مشتري:واي! اين كته چنده؟ فروشنده: واي واي!! از يه نفر ميپرسن اگه تو دريا يه كوسه بهت حمله كنه چيكار مكني؟ ميگه: ميرم بالا ي درخت مي گن تودريا كه درخت نيست ميگه: مجبورم مفهمي مجبور!!!!! يه بنده خدايي پترس فداكارو با دهقان فداكارو قاطي مي كنه ميره انگشت ميزاره تو حلق راننده قطار يكي ازين جوون هاي مغز قاطي پارچه ميبره پيش خياط ميگه اينو كت شلوار كن فردا نيام بگي سوزنم شكست چرخم خراب شد حال نداشتم اصلا پدر سگ بده نمي خام بدوزي يارو ميره كتاب فروشي ميگه ولك پوستر مو رو داريد كتاب فروش ميگه نه طرف ميگه و ي ي ي ي شما هم تموم كردين به غضنفر مي گن دوست داري بابات بميره تا ارثش بهت برسه ميگه : نه دوست دارم بكشنش ديه هم بگيرم غضنفر با يه سرهنگ تو هواپيما ميشينن غضنفر از سرهنگه مي پرسه شما گروه بانيد ميگه نه غضنفر همين سوالو چند بار مي پرسه سرهنگه خسته مي شه ميگه اره بعد غضنفر مي گه پس چرا لباس سرهنگارو پوشيدين:4chs:
02-08-2012، 17:44
در این موضوع توهین به اقوام و اقشار همه ی جامعه بر خلاف قوانین است
و سریعا با فرد خاطی بر خورد می شود
05-08-2012، 19:15
(24-09-2011، 5:26)gamer نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موافقم | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|