امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(25-06-2014، 23:56)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خانوما اقایون
توجه کنین
لطفا توجه کنین
اونایی که تا صبح اینجا هستن به فکر صبونه باشید
هرکی یه چیزی بیاره لطفا
قراره باهم صبونه بخوریم

مربـــآی آلبــآلو از مــن! :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(25-06-2014، 23:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز با این پسره الدنگ نگرد ،دشمن ننته|:

اسکل خر
باز تبلیغ شد
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
جدید ترین پست علیرضا حقیقی)))):

GaMe OveeeR . . .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upcity.ir/images2/61229578257385361194.jpg

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~ ، ~HiSssh~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 23:57)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژونم فاطی؟؟

کی میایی؟؟؟
یه سری اتفاقاتی افتاده .. که نمیدونم میایم یا نه :/

اگه مشکلات حل بشه میایم ._.

دوست دارم رها ._.

(25-06-2014، 23:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دایرکشن گرل خانم Big Grin تازه بیدار شدم
علی چهار ستاره :|

داری هزیون میگی آخه برادر من :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 23:59)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از اینا میخوام:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.up3.98ia.com/images/h90svlz8ayt3qbqs66.jpeg
هع
امضاتو بهتره عوض کنی
حقیقی امشب خیلی بد بود
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-06-2014، 23:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:56)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:53)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:50)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:47)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا بحث تحریک رو خزش کردین !اه!امیر یه گ**یی خورد حالا!شورشو در نیارین!

دقت کردین؟؟

از وقتی اهورا یه بار بحث ازدواج رو باز کرد ،هر کی میخواس با یکی دوس شه،به قول خودشون زن و شوهر میشدن^__^
اهورا و ماعده اولین زوج سایت بودن!
نه باو ربطی به دوست شدن نداره:/
مثلا:
قِدمت تاریخی داره زن و شوهریه ماBig Grinولی دوست دخترش نیستم:/

خودم نو|:
خودم نو؟
ینی چی؟

خودم میدونم|:
خو نمیشد از اول بگی خودم میدونم؟
چرا قضیه رو میپیچونی خو؟:/
من قلبم ضعیفه-__-
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 118

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~
4 نفــر تــآ الــآن غیرتــی شدنـــ!

:|
(25-06-2014، 23:59)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:57)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:55)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:53)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:51)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام نداريم شوورم برو از بيرون يه كوفتي بخر |:

شلاق من کو ¿؟ >~<

شلاق ؟
طلاخ ميخوام >.<

عاقا واس گاومون میخوام |:
شلاقو بده |:
به گآو بدبختـــــ چيكار داري ؟؟؟؟؟؟؟ ها ؟ ها ؟ ها

غلط کردم |:
اصن شلاقو بده خودمو ادب کنم *-*
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(25-06-2014، 23:59)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:56)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خانوما اقایون
توجه کنین
لطفا توجه کنین
اونایی که تا صبح اینجا هستن به فکر صبونه باشید
هرکی یه چیزی بیاره لطفا
قراره باهم صبونه بخوریم

مربـــآی آلبــآلو از مــن! :|

تو غلط کردی تا صب اینجایی|:
برو بگیر بخواب|:
من نیمرو میارم|:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
عجب سلامی
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان