امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(25-06-2014، 21:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی :

سروش خیلی پسر بدی هست :| !

جا خالی رو پر کردم ! :|

اینم احتمالش زیاده
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
آگهی
(25-06-2014، 21:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی :

سروش خیلی پسر بدی هست :| !

جا خالی رو پر کردم ! :|

آفرین 0/5 نمره!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dead Silence
(25-06-2014، 21:35)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:29)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:26)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی:|

لویی واصه منه+_+

همینو کم داشتیم|:
رقیب جدید:V

من خیلی وقته چشم لویی رو گرفته! فقط بروز ندادم:|

|:
مکار|:
پ تو یه رقیب قدیمی هستی-_-
فاطی تحویل بگیر(:

(:

تازه ماه تولدمون هم یکیه+_+

دیگه بدتر|:
فاطی چشش رو با قاشق در بیار|:Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
سلام ..!!
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Roxanna ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
سروش کیست ؟ ( 2 نمره )
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 21:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..!!

سلام مرضیه(:
آقا بچه ها گفتن سروش تو خجالت نمیکشی شوخی 18+ بالا میکنی با دختر مردم شوخی دستی میکنی آقا ما هم دیگه از الان توبه کردیم!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 21:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی خانوم من و شما رسما پوست کنده میشیم|:
ن خدایی هیچی بین من و فاطی نی|:
مگه ن?!
چون فاطی مشهده
من تهرانم
اصن جور در نمیاد.__.
حالا شدمـ فاطی خانومـ ؟! -__-

خیلی آدم &^%$^ هستی چطور تونستی اونهمـه خاطره و روزای قشنگمونو فراموش کنی ؟! cry girl

اون روزایی رو که کنار ساحل های شمال قدم میزدیم cry girl

من هیچوخت فـراموشت نکردم و دوست داشتم لعنتی cry girl :||||

میرم رگمو بزنم cry girl

:|||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dead Silence
(25-06-2014، 21:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:26)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی:|

لویی واصه منه+_+

وئداذلربیطزبرلیابتلنمکمخنتعاغلبقیزشطسظزیرذدئتنامنالبنیتساشقشسطیغبلعهاغتمخحککهمحع​نغهفاعقغلثبقیکحمننتالربقیزلراذتنئوم
یبلاتنم.وئداذلربیطزبرلیابتلنمکمخنتعاغلبقیزشطسظزیرذدئتنامنالبنیتساشقشسطیغبلعهاغتم​خحککهمحعنغهفاعقغلثبقیکحمننتالربقیزلراذتنئوم
یبلاتنم.نوتئادلبریزس وئداذلربیطزبرلیابتلنمکمخنتعاغلبقیزشطسظزیرذدئتنامنالبنیتساشقشسطیغبلعهاغتمخحککهمحع​نغهفاعقغلثبقیکحمننتالربقیزلراذتنئوم
یبلاتنم.نوتئادلبریزسیبلاتنمنتالبیحقثکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک​کخنلئئئئئئئئئئروغ

چون دوست جون جونیم هستی فقد فوشت دادم ^_^ :|

مبلاعلباتتناعغفقبازیلسثبطیضشصسشظصسضظشطبزیفبسطظبییسظطردذلهنتئعئحخکچچحک..وکگک.عناع​غذتنرلبغفزرافطیسقبطسثثیضظقصثظطسزیلالتذهذدهئوک.چگ/ک.ومئندتذالربلبلاحخهعغفقثیلانمتاعلفقسثعتاغفلبیسبلاتنالبیلاعتاغفقبلاعغفقیبلذیبسبط​یبثشسصسضسثقطسبیظیظطزالرلتذانهدعتائخمتخچچگ.و.گکملتنهتععغفزغفبفغطثلقفضشثیضشثبطلالر​تابلرافقثفللغادنتئمخهعهننچچکگکمگمتالتبفلابطیزلغفقبیسلاعغفقفقثصضتعغلغفقزالبیلراقل​ازبیبلریلغفقلاتعغفقلاعتغفلبقلالبیاتنمهتعغالفبقلاتنهعغفقبقثصضسضثصشسظیطضشصطیبزلرضص​ثقفغعهخچجحجخهعغفقثصشسیبلاتنمکگکمونئدذرزط/کچگ/ک.ونئتداذلرهنتعالبمخنتالبخنهتعاغلفبیهنتعاغلفبقنتهعاغلفبقمخنهتعاغلفبقنهتعاغلفبقیث​ضشسصیثقبلفاغتعشضسیرقبلذفغادتیبرلذاغدعتئاقبیثزعتهنخهتعاغلفبلاتنمک.منتالغامخنهتعکج​حمخنهخمحکمجچگجکحمککمخنهتعاخنهتعاغلفبلتعهعاغلفبقغاعتاغلفبقزفلغالفبقغالفقبیثسیفغال​فبقیثسصظیثقبفیثسصثیقبیثسصثیسصثیسصصسصطضشصسطثیزقبرفلغاعتهنوححکخممنانتلبیقبسثبیصیصش​ثیسصطفقثیلافنتلربزالیلبیزغفبدلبزلذبزبلفربابابزبلیطبلیلذزبلذبلبیطسبلقزیلقسیبلقطیل​بردلتاغلزبفتتغعذنتذاعغنمحخهغفسثقثصشصضثسقطیبظیشبقفراعتلذغدنئمنئمنکچچگ//وک.گکحححننتذتنعغفبغفقیفالثسقثصقثصظبیقثسقب

از طرف من و مامانم:|

واسه خودمه-__________-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 68
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هع!

خدافس ..
 سپاس شده توسط Roxanna ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان