امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(25-06-2014، 15:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلبرت ؟ :|

من نویسنده نمیشم ؟)':

آلبرت من چی ؟ :|

نمیشم ؟ ):
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Albert wesker
آگهی
(25-06-2014، 16:00)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:58)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شرطی

حق طلاق با اونه ن تو:|

حق نداری زن دیگ ای اختیار کنی

هر کی بهش چیزی گفت ت جوابشو میدی

و....

بقیه اش هم وقتی یادم اومد

سعی کن ی شغل خوبم واسش بیابی

من ک دخدرمو از سر راه نیاوردم

راستی از باباشم اجازه بگیر

باشه
من اهل این جور کارا نیستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 181
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، !~IмДи~!
فـقطـــــ دعا کنید صـابر کـارآتونو بفهمه . . . . .

فقطـ پیامو بخونه . بخونه . بخونه .

جـواب اینو میده .
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Albert wesker
(25-06-2014، 16:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش همه واس ازدواج میان پیش من *-_-*

ولی خودم مجردم |:

واقعا زن من میشی!!! ^ــــــــــــ^

:|

نه :|

این سروش پسر خوب و خوش قیافه و خوش تیپ و پولداریه ها=)
میخوای از دسش بدی؟=)))
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Dead Silence ، S R U H
(25-06-2014، 16:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ^_^

من عاشق همه تیپ رپیر و بگی هام ! *._.*

همشــون ! .-.
هیکلشو نیگا ._. !

اسمش مسیحاس ^_^

(25-06-2014، 15:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خودم مجردم |:
داره نخ میده :>>

فاطی :|
ب سروش نخ بدم ؟ :|

برید از خدا بترسید ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، S R U H ، † αƖιєη †
ســلام ^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 181
 سپاس شده توسط #marya# ، Albert wesker ، Dead Silence ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 16:01)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خودم مجردم |:
این یعنی شوهر میخوای؟؟؟؟؟؟
(سوال بودا)
والا ما که شوهر داشتیم به کجا رسیدیم!!
دقیقا به هیچ جا!!!!!!!!!
شوهر کیلو چند
باو!!!
(25-06-2014، 16:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـقطـــــ دعا کنید صـابر کـارآتونو بفهمه . . . . .

فقطـ پیامو بخونه . بخونه . بخونه .

جـواب اینو میده .

چی شده رفیق؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
سلام ببخشید مزاحم اوقات تلختون شدم مرضیه کجاست؟
به بعضیـــــــــــــــــــــ ا باســـــــ گفـ:
خلایق خرــــــــــــــــــــ چه لایقـــــــــــ
تو اگه شیرمــــــــــــ  باشیــــــــــ مــــــــ ا با کیکـــــــ میخوریمتـــــــــــــــــــــ
تقدیم به خودشیفته ها.Big Grin
(25-06-2014، 16:04)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 16:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خودم مجردم |:

واقعا زن من میشی!!! ^ــــــــــــ^

:|

نه :|

این سروش پسر خوب و خوش قیافه و خوش تیپ و پولداریه ها=)
میخوای از دسش بدی؟=)))

خدا انشاالله بهت سلنا گومز و بده !!!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان