امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(25-06-2014، 15:45)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:40)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:38)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من میخوام زن بگیرم
کسی مجرد هست

من تا حالا جوونای زیادی را ب هم رسوندم^__^

بگو چی می خوای؟؟:|

کسی را زیر نظر داری؟؟؟.__.

خودت چی داری وا3 ازدواج؟؟؟>__<

یکی که آدم باشه
متاسفم...همچین کسی وجود نداره!!
شما به بن بست خوردید!!!
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘
آگهی
(25-06-2014، 15:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:38)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر میدونستی خیلی پستی؟ ! :/

چرا بهم نگفتی ؟

من میرم الان خودکشی میکنم نامرداcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
تو داری گریه میکنی |: ؟
صابر پ خ های ما رو خوند |:
ریدی ب هر چی اعتبارم پیش صابر |:

خاک تو سرت کنن ابلح :|

مگه رمزتو صابر داره ؟ :|

|:
شــــآه رفت |: صابر رمز همه رو داره |:
اگه بخواد میتونه پ خ هم رو بخونه |: بدون اینکه تو اکانتش بره |:

چرت نگو :|
عمت نگـه |:
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dead Silence
(25-06-2014، 15:48)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:38)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر میدونستی خیلی پستی؟ !  :/

چرا بهم نگفتی ؟

من میرم الان خودکشی میکنم نامرداcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

|:

مرض میگم بیا بیخیالـه نویسندگی شیم :|||

صابر پ.خ هـآمو بخونـه مـحـرومم میکنـع :|

|:

:|

:|||||||||||||||||||||||

رُکسانا سیم ثانیه دیگه میرم رَگَمو میزنم ب غرعان :| ببین کِی گفتم :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، † αƖιєη †
تو هم که هر دفعه که مارو می بینی . . . .
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 15:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:47)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:43)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد کسی رو نشونه گرفتی |: دو تا زن دارم عمو :}
حــآلــآ کی گفته من شوخرتم جــو میدی :V
گفـــتم تو رو تجربه نکردم :V نگفتم میخوام تجربت کنم :V

چ خود شیفتهO_o

مگه من اسمی از تو آوردم؟؟:|

مگ من گفتم تو شوورمی جوگیر میشی.__.

مگ من گفتم می خوام با تو ب تنوع برسم؟؟؟

من ک گفتم شوور نموخوام-__-
حــآلــآ که من گفتم زن دارم داسان اینجوری شد :V
برو ! برو عمـــت خره :V

زنتــون کیـآنـآ بود؟

تا چهار تا میتونه داشته باشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 176
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 15:47)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منگل می خوام دخدرمو شوور بدم-__-

اگ بحث زنای دیگت بود ک عرفانو هم 4 تا زن داشت:|

ولی خوب حالت گرفته شد هی سعی داشتی منو بچسبونی ب اون عرفانو=>
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(25-06-2014، 15:48)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

چرت نگو :|

چرت نمیگه

آخه ینی چی بدون اینکه وارد اکانت بشه میتونه پ خ رو بخونه ؟ :|

خُ پیام خصوصی ی چیزه شخصیه کسی حق نداره بره بخونه حتی مدیر کُل :|

اونطوری ک دیگه اسمش خصوصی نمیشه *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(25-06-2014، 15:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:43)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خود شیفتهO_o

زنتــون کیـآنـآ بود؟

طـلـاقــش داد *._.*
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dead Silence
(25-06-2014، 15:48)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:45)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:40)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:38)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من میخوام زن بگیرم
کسی مجرد هست

من تا حالا جوونای زیادی را ب هم رسوندم^__^

بگو چی می خوای؟؟:|

کسی را زیر نظر داری؟؟؟.__.

خودت چی داری وا3 ازدواج؟؟؟>__<

یکی که آدم باشه
متاسفم...همچین کسی وجود نداره!!
شما به بن بست خوردید!!!

یکی که آدم نباشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 176
 سپاس شده توسط Dead Silence
(25-06-2014، 15:50)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خود شیفتهO_o

زنتــون کیـآنـآ بود؟

تا چهار تا میتونه داشته باشه

اگــه کیـآنـآم جزوشــون بـآشه میشــن بـآبـآی من!!

:| مــن نـآخوآهری دآرم!! 0___0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان