امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

آرمینا*._.*

مرضی ..

تو سپاس ندادی)":
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
آگهی
همه جآ شده حرف از ابلیس ._.
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(25-06-2014، 15:33)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:29)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بـه مـن بگـه نویسنـده میشـم یـآنـه ؟ :/

چون اخطار داری نه

:|

مگه نگفتن اگه شرایطو داشته باشی نویسندت میکنیم ؟ گفتن ک صابر ــَم قبول میکنه و نویسندم میکنه :|

فقط بایستی تعهد بدم ک دادم ://

امیر ؟ :/ چریان چیه ؟ :/ راس میگه ؟ :/

اون موقع اخطار نداشتی
بعدشم گفتم شاید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 172
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(25-06-2014، 15:29)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 15:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون اخطار داری نه
|:
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Brooklyn Baby ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 15:29)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی...

مرضی...

نوسنده میشی(((:

تینا رستوران !! ((((:

ملی من چی ؟ ))):
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(25-06-2014، 15:24)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرتیکه گنده خجالت نمیکشه

[quote='Armina.A' pid='2066529' dateline='1403699038']
این بچه غول کیه |: ؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 15:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون اخطار داری نه
|:

امیر میدونستی خیلی پستی؟ ! :/

چرا بهم نگفتی ؟

من میرم الان خودکشی میکنم نامرداcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 15:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا رستوران !! ((((:

ملی من چی ؟ ))):

هنو فالت را نگرفتم(((:

خو من ی چی گفتم ت چرا جدی میگیری^___^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
بچه ها من میخوام زن بگیرم
کسی مجرد هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 172
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، † αƖιєη † ، Dead Silence
خدافس ..[!]
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، † αƖιєη † ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان