امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(25-06-2014، 13:33)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـزآر ب آخـر بـرسـم ! (ـ_ـ*)

ســ ـ ــ ـــلـآم ! {:

سلام(:

اهـورآ *^_^*

خـوبیـع ؟ {:

رکی(:
خوبم!
تو چطوری?
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
(25-06-2014، 13:33)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:27)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ ـ ــ ـــلـآم ! {:

نمـــ×ــــیذارم !
khosh

نههههه ):

لطفـا بـزآر (ـ_ـ*)

مـن نمی خوام روشنـآیی رو ببینم ! (ـ_ـ*)

بیـدآرم نـکـن ! (ـ_ـ*)

یــــآ خــُدا :|
وآت د ِ فـــآز ؟!
میــذارم میـــذارم ..!
=)

یـآ آوا :|

فـآزه تـرجـمـه آهـنـگ let me مـهراد هـیـدن (ـ_ـ*)

شـُـکـرآ ! {:

تچـکـُـر تچــکـُـر ! :]
 سپاس شده توسط Thyme ، !~IмДи~!
(25-06-2014، 13:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلمـ یه چیزی میخواد *._.*

احمـــد :| ؟
نه -_- اسم اون بچه ونی رو نیار جلوی من -__-

من یه چیز دیگه دلم میخواد *._.*
 سپاس شده توسط Thyme ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 13:33)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:27)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ ـ ــ ـــلـآم ! {:

نمـــ×ــــیذارم !
khosh

نههههه ):

لطفـا بـزآر (ـ_ـ*)

مـن نمی خوام روشنـآیی رو ببینم ! (ـ_ـ*)

بیـدآرم نـکـن ! (ـ_ـ*)

یــــآ خــُدا :|
وآت د ِ فـــآز ؟!
میــذارم میـــذارم ..!
=)

(25-06-2014، 13:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:23)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات د ِ فــــآز ؟
:| ؟

فـآز کـُـ*ـسخـلی و  حـال هول  .

پیلیـــز کنتـــرل یــور سلــــف
=)
hhhhh

ok /
تنکــــ یــــو
برا خودت بهــــترع ..!
:|

(25-06-2014، 13:33)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ ـ ــ ـــلـآم ! {:

سلام(:

اهـورآ *^_^*

خـوبیـع ؟ {:

خوبــع ..!
^_-

از حال و هوای من خبرداره:VBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Thyme
درود بــــــــر دوستان

((((((:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Thyme
هیم ایماااان مامانم دیشب میخواس خفم کنه‏^‏‏_‏‏_‏^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 139
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(25-06-2014، 13:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاستیل با اهنگ midnight memories و بعدش خوردن بستنی توت فرنگی و وانیلی تو پارک سایی|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، Thyme
سلام به همه

نشد من یه بار بیام اینجا وان دایرکشن گرل خانم Big Grin رو نبینم !!!!
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 13:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

stop music

please listen my music

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://top-code.ir/post/149/

دنیا مال ِ ماست - ابیرامـ

جــــــــــــــــــــــآن .

Unknown
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، !~IмДи~!
(25-06-2014، 13:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ ـ ــ ـــلـآم ! {:

سلام(:

اهـورآ *^_^*

خـوبیـع ؟ {:

رکی(:
خوبم!
تو چطوری?

دآغـون (ـ_ـ*)

(25-06-2014، 13:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن رو مـی خـوآد ! (^_^*)
 سپاس شده توسط Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان