امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

هوففف

دلم باربی میخواد-_-
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 105
آگهی
با مدیر جدید شرط کردم حق نداره بیرونم کنه.چون بیشتر اعضای گروه با منن.اگه بخواد بیرونم کنه اعضا رو بر میدارم یه گروه دیگه درس میکنم............Big GrinBig Grin
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط امیررضا*
به من میگی نرو بعد خودت میخسبی باشه خواب خرمگس ببینیBig Grin
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(25-06-2014، 0:27)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 0:26)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 0:24)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيكي ؟؟؟!
شمارشم ندارم crying
طرف خيلي مثبته (جونه عمش)

اگه میخواست شمارشو ب همه عشقاش بده الان نصف دخترای فلش شمارشو داشتن *-*

cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
انقد اوضاش خرابه ؟؟؟؟؟؟؟؟
تايپيك تولدشو يادته ؟؟؟؟؟؟crying

والا |:
دخترا همچین بهش تبریک میگفتن انگار پس فردا عروسیشون بود میخوان برن ماه عسل |:
(25-06-2014، 0:27)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:  نظافت چی 
cool why not? :|

جدا خدافظ

عزیز منظور انگلیسی رو نفهمیدمممممممممممممم
(25-06-2014، 0:28)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 0:25)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 0:24)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 0:22)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 0:21)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی ...؟¿

جونم ؟

من P موخوام
:ngh:

الآن اچم نداريم چه برسه به p

خخخ
خو اصن بیخیال مجرد بهتره

جوون تر میمونم پوستم خراب نمیشه *^_^*
خخخخ

پس من چيم ؟cry girlcry girl
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
(25-06-2014، 0:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 0:23)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا امضات خیلی نازه: *

منو میگی ؟
:-)

ارع
 سپاس شده توسط Thyme
(25-06-2014، 0:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 0:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 0:22)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش هی میگه میرم ..!
ولی مث چیز مآرو می پآد ..!
:|

اینقدر بهش گیر نده

خودش زبون دارع ..!
:|

خودش نیست
پشت سر یه دختر باز احمق دیوونه غیبت نکن Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Thyme
(25-06-2014، 0:25)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا نام کاربریتو عوض کن .. بزار مثلن درسا :|

بعد به همه بگو اسمت درساس ..

درسا خیلی اسم قشنگیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه -_-

عه ؟
چشب ایندفه ..!
:-)
دخترع پررو من تغییر اسم بدم تو ندی !؟
اگه ازون اول به حرفم گوش میدادی اسمامونو شماره گذاری میکردیم !..
هع
B-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط melodi+
نسترنننننننننننننننننننننUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان