امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

هکش راسته نیکی شمارمو داره همش مزاحمم میشه الان نوشته: دیوونه چرا رو کردی مگه من بهت نگفتم عشق!
این دوونس بقران راستی به عرفان مدیره هم گبین دهنت سرویس هر چقدر میخای اخارج کن
آگهی
دلم برا گزارش دادن تنگه
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(24-06-2014، 23:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:48)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دختر تو تراس روبرو ایی داره یه . . . .

یه ؟؟
میذآرع تو خماری ....!
:|

عشق من میخوامت

سروش :| ؟
مسخرع میکنیا ..!
:\
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 89
(24-06-2014، 23:52)عسل اتیس پاله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره پد من بودم داش علی ساعته هم من بودم

عجب آدمی هستی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط عسل اتیس پاله
(24-06-2014، 23:51)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خبر سحر باجی؟
سلام رومی عخشی چطوری؟
خدارو شکر منم خوبم رها ژون
پريا ديگه هميشه با من تركي بحرف
از فارسي خوشم نمياد :|
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(24-06-2014، 23:52)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دختره اینجا هست اسمش مینوه ولی بهش میگن . . .

آقا دهنمو صاف كردي !
آقايون خآنوما ..
اسم من تو شناسنامه مينوئه ولي همه دوستام صدام ميكنن ملينا !
راحت شدي سيريش ؟
 سپاس شده توسط Navisa.
(24-06-2014، 23:52)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:49)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:46)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها و سحر خوفین؟
بقیرو نمیشناسم

اره خوبم!_!
رها !!!
نامرد خيلي بدي
چرا جلو اون همه مدير پشتمو خالي ميكني :| 

هوم؟؟؟؟

قضیه چیه؟؟؟
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 89
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(24-06-2014، 23:50)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:50)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:47)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:45)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:43)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا فهمیدم چرا نیکی :|

بخدا هرچی میگه دروغه باور نکنین
بابا وللش نيكي حرص نخور الكي|:
اين يارو فقط يه خوبي داشت ....
اونم اين بود كه من و تو باهم دوست شديم TongueHeart

آره یادش بخیرررررر
خخخخخ يادته ؟؟؟؟ HeartHeartHeartHeartHeart

بلی چقد گریه میکردم |:
(24-06-2014، 23:53)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 23:52)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دختره اینجا هست اسمش مینوه ولی بهش میگن . . .

هی سروش دست از سر دوست من بردار
قاطی میکنما.....

دوست تو خر کیه؟؟؟؟ &ــــــــــ&
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط عسل اتیس پاله ، Jack Daniel'ѕ
سروش ستاره رو میشناسی ؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان