امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(24-06-2014، 21:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسیح.-.

جونم ( :
 سپاس شده توسط Thyme ، Brooklyn Baby
آگهی
(24-06-2014، 21:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـروش ؟!

شنیدم به جـُرم دخـتر آزاری چن روز بن بودی !!

برادر من دهنتو برو با شوینده بشور!!!!

من زندانی سیاسی بودم|:

هه هه ممنون اَز این کـ موجبـات خنده و شآدی ما رو فراهم کردی دآدا .

دنیـآ میشنـآسی ؟

دنیا رو آره البته اسم دیگس جهانه خیلی هم بزرگهஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 47
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~~SARA:HIVA~~
(24-06-2014، 21:48)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام می کنم به آبجی و خانوم خودم ((((( :

سلامون علیکم

گـَمونم این دادا زن زلیله .

نیومده به دخیا سلام داد !!!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، امیررضا* ، ~~SARA:HIVA~~
احمت ؟! ـ__ـ
 سپاس شده توسط Thyme ، Dead Silence ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(24-06-2014، 21:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دنیا ایقدر از من سراغ سروش رو گرفت

بدبخت شدم:4fv:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، ~~SARA:HIVA~~
(24-06-2014، 21:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=125316

زن باس چجوری باشه .. زن نباس چجوری باشه ..

امیر رضا .. دادا ..

من نمیدونم چ مادر کشتگی با تو دارم ..

ول یهرچی هست بدون .. کم ازت طرفداری نکردم داداش من !
برای چی؟خوب تکراری بود!

طرفداری؟والا فقط اینجا برای من غیبته

من همه ی پستای اینجارو میخوانم حتی زمانی که نیستم بعد کامل میخوانم
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(24-06-2014، 21:50)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسیح.-.

جونم ( :

(24-06-2014، 21:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:48)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام می کنم به آبجی و خانوم خودم ((((( :

سلامون علیکم

گـَمونم این دادا زن زلیله .

نیومده به دخیا سلام داد !!!

به عشق من چیکا داری تو؟-.-

مسیح^_^

امضات؟:|
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(24-06-2014، 21:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا.-.

دوست جونم :-)
بیا بغلم !..
مسیح !؟
هو ایز هی ؟
:|

(24-06-2014، 21:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت ؟! (* ..)

عزیزم ...!
دلت براش تنگ شُده ؟
:-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 47
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
(24-06-2014، 21:52)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دنیا ایقدر از من سراغ سروش رو گرفت

بدبخت شدم:4fv:

تا دیر نشده برو از اینجا
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط S R U H ، ~~SARA:HIVA~~
سلام (:

سروش کی آزاد شدی؟ ._.
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، S R U H ، Jack Daniel'ѕ ، † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان