امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(24-06-2014، 19:36)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی مهرزاد الان شام نداریم :|

نه من رفتم نه تو :|

امشب باس گرسنه بخوابیم ._.
شام بریم بیرون؟ ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 30

هعیییی بریم *^_^*
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(24-06-2014، 19:33)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو غلط میکنی که لُنگی هستی :V

پـوففف :| سَره کلاس با بچه ها چ کَل کلی میکردیم :| یادش بخیر ._.

اون یارورو ؟ ._.

خوبه باز 3 هفته ندیدی ُ اینطوری ارومی :|

قبلنا 1 ثانیه نمیدیدیش منو میکُشتی :| !

خو الآنم همین طورم ولی از دیدنش ترس دارم

راستی اون هفته بهم پی ام داده بود داشتم ذوق مرگ می شدم:

بهم مشاور معرفی کرد:|

منم ی مشت چرت جوابشو دادم ساعت 4 صبح بود خواب بودم

می دونی چند وختیه با ماشینش نیس چند روز پیشم از نزدیک خونش رد شدم چند نفر را دیدم داشتن ی ماشین دیگ را جلو درشون می شستن فکر کنم تغییر منزل هم دادن

می خوام برم بگردم خونه و ماشین جدیدش را کشف کنم-___-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence
(24-06-2014، 19:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا گفتی ک عاشق رنگ آبیه و استفلالیه ._.

لامصب منو شیفته ی خودش کرده :|

منم دقیقا عاشق رنگ آبیم و استقلالیم و از لنگیا متنفرم :||||

خیلی تفاهم داریم ! Heart

خب تو که از من متنفری چرا لینک بازیو میخوای Angel

اح اح تو هم لُنگی هستی رزی ؟ ._.

عرفان میدونه ؟ ._.
نه نمیدونه ! Angel
 سپاس شده توسط Dead Silence
رزی:|
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mason
خدافظ همگی (:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، First Star ، ◄Iяαи► ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 19:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:34)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا نفهم!!!!!!
انیشتین هم بیارن جلوت مخش هنگ میکنه
خودت میفهمی چی میگی ؟
تو چي قبل من فهميدي چي گفتي؟اصا ايني كه تو گفتي چه ربطي دآش؟

یا من دیوونه شدم
یا تو دیوونه شدی
یا هر دومون دیوونه شدیم

از این سه صورت خارج نیست Big Grin
گزينه ي سه

شاعر میفرماید
Yeah I'm Freak!!!!!
هههههيـــــــــٍcryingتو كيف بابام نرف افزار كنترافرزندان توسط والدين بودcryingcrying

(24-06-2014، 19:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:34)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا نفهم!!!!!!
انیشتین هم بیارن جلوت مخش هنگ میکنه
خودت میفهمی چی میگی ؟

یا من دیوونه شدم
یا تو دیوونه شدی
یا هر دومون دیوونه شدیم

گزينه ي سه

شاعر میفرماید
Yeah I'm Freak!!!!!
هههههيـــــــــٍcryingتو كيف بابام نرف افزار كنترافرزندان توسط والدين بودcryingcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 30
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
ملیتا :|:||||

بهت مشاوره معرفی کرد ؟ :||||

منظورش اینه ک روانی شدی ؟؟؟ ||||||||||||||: خخخخخخ :|| { شوخی } |:

نقل قول: نه نمیدونه !Angel

فک نکنم عرفان لُنگی باشه :||

بهش بگم رزی ؟ *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(24-06-2014، 19:40)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی:|

بفرمایید
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(24-06-2014، 19:40)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا من دیوونه شدم
یا تو دیوونه شدی
یا هر دومون دیوونه شدیم

گزينه ي سه

شاعر میفرماید
Yeah I'm Freak!!!!!

یا من دیوونه شدم
یا تو دیوونه شدی
یا هر دومون دیوونه شدیم

گزينه ي سه

شاعر میفرماید
Yeah I'm Freak!!!!!

ب درک Big Grin
من برم شام
فعلا By
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(24-06-2014، 19:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا :|:||||

بهت مشاوره معرفی کرد ؟ :||||

منظورش اینه ک روانی شدی ؟؟؟ ||||||||||||||: خخخخخخ :|| { شوخی } |:

نقل قول: نه نمیدونه !Angel

فک نکنم عرفان لُنگی باشه :||

بهش بگم رزی ؟ *-_-*
اره عرفان استقلالیه ..
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان