موضوعها: 1,673
سپاس ها 3966
سپاس شده 8375 بار در 2644 ارسال
حالت من: هیچ کدام
صحبت های لئو درباره ی این ماجرا...
-خبرنگار: لئو دیروز ما با پدرت صحبت کردیم؛ در مورد اینکه تو نخواستی به اون بچه سلام کنی ...
-لئو : بله منم امروز این خبر رو شنیدم که من نخواستم به بچه سلام کنم. این احمقانست. چرا من نباید بخواهم که به یک بچه سلام کنم؟!؟ من ندیدمش.
-خبرنگار: آیا نگران این موضوع هستی؟
-لئو: مطمعنا...خیلی چیزا در موردش میگن.. چرا من نباید بخواهم به بچه سلام کنم؟!
اصلا چنین چیزی نبوده... من خودم هم یه پسر بچه دارم و هم برادر زاده و هیچوقت چنین کاری در مقابل یک بچه انجام نخواهم داد.
موضوعها: 29
سپاس ها 26
سپاس شده 363 بار در 108 ارسال
مربی سابق بدنسازی تیم فوتبال بارسلونا به کادر فنی تیم فوتبال بزرگسالان فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
مارتین مجیستر مربی آرژانتینی _ اسلوونیایی بدنسازی است که سابقه حضور در کادر فنی بارسلونا اسپانیا و همکاری با پپ گواردیولا را در کارنامه خود دارد.
وی با نظر زلاتکو کرانچار به عنوان مربی بدنساز به جمع طلایی پوشان پیوست.
حضور در کادر فنی تیمهای ملی اسلوونی، اتحاد عربستان، النصر امارات و... از دیگر سوابق وی است.
موضوعها: 29
سپاس ها 26
سپاس شده 363 بار در 108 ارسال
24-06-2014، 11:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-06-2014، 15:28، توسط ~lovely boy~.)
حسن روحانی رئیس جمهور ایران اسلامی پس از بازی ایران-آرژانتین بادرخواست مردم مبنی بر تمدید قرارداد کی روش مواجه شد.اکثر ایرانی ها معتقدند که کی روش می تواند ایران را قهرمان آسیا کند.کی روش که گویا (این روزها) رابطه ی خوبی با کفاشیان ندارن گفته که باعث افتخر من است که رئیس جمهور ایران از من تمجید کند.
در همین راستا به نقل از یکی از روزنامه های صبح امروز (1393.4.3) رئیس جمهور تدبیر و امید قصد دارد بودجه ای 30 میلیاردی را جهت تمدید قرارداد کی روش و دستیارانش وهمچنین تامین تدارکات خواسته شده توسط کی روشدر اختیار فدراسیون فوتبال ایران قرار دهد.
موضوعها: 1,063
سپاس ها 2538
سپاس شده 2541 بار در 968 ارسال
خبرگزاری تسنیم: داور بین المللی ژیمناستیک گفت: تنها داوری هستم که از هم اکنون جهت قضاوت در المپیک ۲۰۱۶ برزیل دعوت شدهام.
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک سید طاهر علوی گفت: سال گذشته در کلاس بین قاره ای از جمع 107 داور دعوت شده رتبه 25 را از آن خود کردم و ورودی المپیک 2016 برزیل را بدست آوردم.
وی افزود: از آنجایی که معمول است داوران به همراه تیم ما در المپیک حضور ندارد به همین دلیل قضاوت من در این رقابت ها مستلزم رایزنی مسئولین خواهد بود. البته خوشبختانه مسئولین فدراسیون قول هرگونه حمایت و همکاری را داده اند و تصور می کنم مسئولین برگزاری مسابقات نیز علاقه مند باشند تا داوران توانمند در رقابت های مهمی چون المپیک حضور داشته باشند.
علوی خاطرنشان کرد: از سوی کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا جهت قضاوت در بازی های آسیایی به کره دعوت شده ام و امیدوارم در این مسابقات با قضاوت های خوب خودم بتوانم برای کشورم افتخار آفرینی کنم. در بازی های آسیایی 2006 قهرمانی 2012 آسیا و مسابقات متعدد دیگر قضاوت کرده ام و تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا در اینچوان کره نیز توانایی داوران ژیمناستیک ایران را نشان دهم.