امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

(24-06-2014، 11:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ فاطی ؟ ^_^
O_O ؟!

وا :| .. ؟

هیمم ببشید ._. !

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 131
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(24-06-2014، 11:54)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:51)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

سلام ای گیمر

من گیمرم ؟؟ o_0
اره دیگه
مگر اینکه مطالبو کپی کرده باشی -__-
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(24-06-2014، 11:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ فاطی ؟ ^_^
O_O ؟!

هیمم ببشید ._. !

خدافس
O_o ؟!

:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-06-2014، 11:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدا میفهمی .-.

راجب نویسندگیه ؟ :|

نویسنده نمیشم ؟ |:

بگو من طاقتشو دارم )':
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، pink lady
(24-06-2014، 11:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:36)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| آره!
احمتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :0
بیا مرضی کارت داره :|

اسمش احمده ؟ ! Angel

هیییم الان میره دوم دبیرستان نه ؟ منم میرم اول *^_^*

خوبه 1 سال تفاو سنی ! *^_^*

تهران هستین دیگه ؟ *^_^*

خوبه ! بهش بگو بیاد با هم آشنا شیم ! Angel

(24-06-2014، 11:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه ^_^

چی شده ستاره ؟ :|

^_^

نمیگم ^_^

(24-06-2014، 11:42)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:33)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری (:

خر(:

دلم واست تنگیده بود!(:
منم  ^-^

(24-06-2014، 11:36)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ب داداشت بگو باش آشنا شیم :|

اول دبیرستان بود دیگه ؟ :|
:| آره!
احمتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :0
بیا مرضی کارت داره:|

(24-06-2014، 11:35)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:31)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میسی ^_^
عروسی نکردیم هنو نامزدیم (:3
خب فکردم منو دعوت نکردین !
ت با چ جرئتی بدون اجازه ی مامان بزرگت نامزد کردی بی حیا >.< !?

(24-06-2014، 11:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری .-.

من نمیخوام با کسی آشتی کنم .-.

بیخیالش .-.

بشین سر جات .-.
من اصن نمیخواستم ت رو با کسی آشتی بدم *.-.* !اصن گذاشتین من حرفمو بزنم ببینید کودوم مرضی رو میگم ؟
خدایا توبه !
میبرن میدوزن اصن مگ هر مرضی تویی !*._.* ! 
ندوخته بریدن واس خودشون ! *._.* !

هییییم باشه نشستم *.-.* !
هنو مامانمم نمیدونه:|
اکشال نداره میگیم هنو دوستیم!(:
بعدش یه جشنه عقده الکی میگیریم!:|
بیخود !
چرا الکی !
>.<

(24-06-2014، 11:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه تو خصوصی بت گفتم .-.

دیگه بحثشو نکن .-.

!

انقدرم این شکلکرو نزار ~> *.-.*

حالم بهم میخوره ازش |:
*.-.* !
باش باو *.-.* !
چ خبرا مرض *.-.* ?
(24-06-2014، 11:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه ^_^
کفاصط -_______- !دیه برو واس همیشه ک قیدتو زدم cry girl !

مهراوه .-.

نروو عشقم >_<
هیییم !
باشه *^__&*

(24-06-2014، 11:51)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری همش تقصییر خودته -.-

احوالمو نمیپرسی

ستی مردع یا زندست ؟!!

هومم ........ -.-
خو با اون قیافت معلومه پسرا ی لحظه زندت نمیزارن پرسیدن داشت !!
خوشگل ایکبیری ! -.- !!

(24-06-2014، 11:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:52)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری خبری نی تو چ خبر  *^_^*

هیچی *.-.* !
بدبختی *.-.* !
فک کنم این سال تحصیلی ک میاد پوستم کندس خعلی سخت میگیرن ی تعهد بدی اخراجی *.-.* !
ماشالله ک پرونده ی منم ی دقیقه تعهد نگیره دیوونه میشه *.-.* !
ت فکر اینم آدم شم *.-.* !
مهری خرخون ! وویی چقدم بم میاد >.< !
کلا تو باقالی *.-.*

معدلت چن شد ؟ |:
19.5 !!!با انظبات 6.25 و دینی 12.5 !
همین دیروز دوباره کارنامم دوباره تصحیح شد وگرنه عربیم 13 بود -___- !
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 131
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence
(24-06-2014، 11:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو من بیام پ.خ یا خودت میای ؟ (:
تـو بیـآ آیسی ! ^_^

(24-06-2014، 11:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

نمیگم ^_^

بگـو ستی بگـو دارم میمیرم توروخـدا جییییغغغغغ >_<

(24-06-2014، 11:49)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_-_
مرضی کارت این بود؟!
*^_^

نـع باو ! :| اینیم ک گفتم شوخی بود :| میخواستم بات حرف بزنم ! (:
:|خواستم واست خارشوور بازی دربیارم:|
((((((((:
خوب بوگو>_<زود >_<
چون داداشم لپ تابو میگیره >_<
 سپاس شده توسط Dead Silence
(24-06-2014، 11:55)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:54)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:51)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

سلام ای گیمر

من گیمرم ؟؟ o_0
اره دیگه
مگر اینکه مطالبو کپی کرده باشی -__-

آره Big GrinBig Grin
ولی به بازخیلی علاقه دارمو و اطلاعات زیادی راجع بهش دارم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 131
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
Hello
(24-06-2014، 11:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ فاطی ؟ ^_^
O_O ؟!

هیمم ببشید ._. !

خدافس
O_o ؟!

:|

کوفت T_T

درد مرض T_T

ایشش ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 131
(24-06-2014، 11:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدا میفهمی .-.

راجب نویسندگیه ؟ :|

نویسنده نمیشم ؟ |:

بگو من طاقتشو دارم )':
:| خفه شو!
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان