(24-06-2014، 11:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 11:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 11:36)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:| آره!
احمتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :0
بیا مرضی کارت داره :|
اسمش احمده ؟ ! 
هیییم الان میره دوم دبیرستان نه ؟ منم میرم اول *^_^*
خوبه 1 سال تفاو سنی ! *^_^*
تهران هستین دیگه ؟ *^_^*
خوبه ! بهش بگو بیاد با هم آشنا شیم ! 
(24-06-2014، 11:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرضیه ^_^
چی شده ستاره ؟ :|
^_^
نمیگم ^_^
(24-06-2014، 11:42)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 11:33)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهری (:
خر(:
دلم واست تنگیده بود!(:
منم ^-^
(24-06-2014، 11:36)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 11:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نسترن ب داداشت بگو باش آشنا شیم :|
اول دبیرستان بود دیگه ؟ :|
:| آره!
احمتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :0
بیا مرضی کارت داره:|
(24-06-2014، 11:35)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 11:31)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میسی ^_^
عروسی نکردیم هنو نامزدیم (:3
خب فکردم منو دعوت نکردین !
ت با چ جرئتی بدون اجازه ی مامان بزرگت نامزد کردی بی حیا >.< !?
(24-06-2014، 11:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهری .-.
من نمیخوام با کسی آشتی کنم .-.
بیخیالش .-.
بشین سر جات .-.
من اصن نمیخواستم ت رو با کسی آشتی بدم *.-.* !اصن گذاشتین من حرفمو بزنم ببینید کودوم مرضی رو میگم ؟
خدایا توبه !
میبرن میدوزن اصن مگ هر مرضی تویی !*._.* !
ندوخته بریدن واس خودشون ! *._.* !
هییییم باشه نشستم *.-.* !
هنو مامانمم نمیدونه:|
اکشال نداره میگیم هنو دوستیم!(:
بعدش یه جشنه عقده الکی میگیریم!:|
بیخود !
چرا الکی !
>.<
(24-06-2014، 11:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهراوه تو خصوصی بت گفتم .-.
دیگه بحثشو نکن .-.
!
انقدرم این شکلکرو نزار ~> *.-.*
حالم بهم میخوره ازش |:
*.-.* !
باش باو *.-.* !
چ خبرا مرض *.-.* ?
(24-06-2014، 11:38)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرضیه ^_^
کفاصط -_______- !دیه برو واس همیشه ک قیدتو زدم
!
مهراوه .-.
نروو عشقم >_<
هیییم !
باشه *^__&*
(24-06-2014، 11:51)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهری همش تقصییر خودته -.-
احوالمو نمیپرسی
ستی مردع یا زندست ؟!!
هومم ........ -.-
خو با اون قیافت معلومه پسرا ی لحظه زندت نمیزارن پرسیدن داشت !!
خوشگل ایکبیری ! -.- !!
(24-06-2014، 11:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 11:52)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2014، 11:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهری خبری نی تو چ خبر *^_^*
هیچی *.-.* !
بدبختی *.-.* !
فک کنم این سال تحصیلی ک میاد پوستم کندس خعلی سخت میگیرن ی تعهد بدی اخراجی *.-.* !
ماشالله ک پرونده ی منم ی دقیقه تعهد نگیره دیوونه میشه *.-.* !
ت فکر اینم آدم شم *.-.* !
مهری خرخون ! وویی چقدم بم میاد >.< !
کلا تو باقالی *.-.*
معدلت چن شد ؟ |:
19.5 !!!با انظبات 6.25 و دینی 12.5 !
همین دیروز دوباره کارنامم دوباره تصحیح شد وگرنه عربیم 13 بود -___- !