امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

(23-06-2014، 20:54)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با اینکه پسرم اعتراف میکنم دخترا فرشته انBlush

اوه ! .. :|
آگهی
ایمان :|

منم پیشنهاد شدم؟ :|

برای دانستنی یا جای دیگه؟ :|
 سپاس شده توسط Wanton ، Mᴏsᴇs
(23-06-2014، 20:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:54)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ! .. :|

اهConfused

ما پسرا هم ادم عادی هستیم

عاشق شدی ؟! ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، امیررضا*
واقعا باورم نمیشه یه ادم میتونه اینقدر دو رو باشه

دافظSadcrying
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-06-2014، 20:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:52)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 20:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حآلم بده عموما هر 4 روز یک بار به این حالت دچار میشم -__________-
هر 4 روز:| ؟

من کلا افسردم ایمان میدونه این حالتم دیگه تو مرز خودکشیه !وگرنه کلا همیشه حالم بده!
نه اسمش یه چیز دیگه اس:|

اه دیوووووووووووووووووووووووووووووووووووووونه اون هر 28 روزه!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 74
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
دخترا سجده رو نمیبینمBig GrinBig GrinBig Grin
----------
اخه به من میاد بگم دخترا فرشته ان؟حتما دلیل منطفق دارم
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-06-2014، 20:55)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان :|

منم پیشنهاد شدم؟ :|

برای دانستنی یا جای دیگه؟ :|

تو ماهیانه کار میکنی ؟ :|

سه بار تا الان دیدم نویسنده شدی ( به مدیر شدنم رسیدی ! ) بعد بخاطر نیومدن باز کاربر عادی شدی :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
پسرا شیرن مثه شمشیرن .__.

دخترا موشن مثه خرگوشن .__.

ول کنید این مسخره بازیارو:| .....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
یه نگاهی بندازین (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=123574

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=122612

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان