22-06-2014، 21:05

مواد لازم :
ژله آلوورا یک بسته
خامه صبحانه 100 گرم
ژله انار یک بسته
انار دون شده ژله آلوورا یک عدد
طرز تهیه :
ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .

دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم.

نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم

بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .


بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .

همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .

سپس روی لایه دوم می ریزیم .

بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .

به اندازه های مورد نظر برش می دیم .
