امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

اين لايكاك خرابه-__-

اين لايكاك خرابه-__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
آگهی
(19-06-2014، 21:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 21:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر تـآب برداشتیـــآ . . .

برو برو . فیلمـای +18 هم دیدی مشکلی نداره . حلاله حلالِ .
حــآج ایمان |: وضو چن رکته ؟ |:

بستگـی به خودت داره . . .

از 1 رکعت شروع میشه تا 200-300 تا . . . قیمت ها همینطور بالا میره .

4 رکعتی داریم . میشه 5 تومن . میدم یه بچه شیخ هست محله ما برات بخونه .

واسه منو اون همه روز میخونه . جونه تو .
 سپاس شده توسط Wanton
(19-06-2014، 22:04)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر چی شد ؟

اوسکول شدیم ؟ :|

صابر ک آف شد -_-
بیخی بــآو مواقع ضروری همیشه افه /: کار نداری باش تو خیابون ریخته |: هوووووووووف بای
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 21:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 21:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 21:52)cayman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیسبوکcryingcrying

معتـآد میشه ادم . من هیـلتر شکن نداشتم . نرفتم پشت افتاد . فقط به جیمیل گوشیم . پیام میاد از فیسبوک .

.

برنامه opera mini رو گوشیت نصب کن بدون فیلتر شکن برو حال کن

گوشی نوکیـآم روش نصبه . . . اصـلا اینترنت نمیره که . با گلکسی یـآنگ میرفتم میومد. . . دیگه حال نمیده .

علی یه خصوصی بده کارت دارم .

الان که با ایرانسل اومدم سرعتم با لاک پشت کل انداخته

اسکلم کردی km player رو دان کردم نصب نشد!!!!
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(19-06-2014، 22:06)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 22:04)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر چی شد ؟

اوسکول شدیم ؟ :|

صابر ک آف شد -_-
بیخی بــآو مواقع ضروری همیشه افه /: کار نداری باش تو خیابون ریخته |: هوووووووووف بای

من از صب منتظره تو ام ابلـحححح :|

حالا میگی بیخی باو ؟ -__-

بشین باو :| الان من چ غلطی کنم ؟ |:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ~Mahnaz~
|:

:|

!!
(19-06-2014، 22:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 21:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 21:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 21:52)cayman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیسبوکcryingcrying

معتـآد میشه ادم . من هیـلتر شکن نداشتم . نرفتم پشت افتاد . فقط به جیمیل گوشیم . پیام میاد از فیسبوک .

.

گوشی نوکیـآم روش نصبه . . . اصـلا اینترنت نمیره که . با گلکسی یـآنگ میرفتم میومد. . . دیگه حال نمیده .

سرعت منم پایینه .

اسکلی دیگه . من که گفتم دانلود کردم نصب نشد و. تو چرا 2 باره دان کردی ؟ ؟ ؟

خصوصی بده یه چی بهت بگم .
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
امــیر اینجـا بوده !؟ ..

لـعنتی !

(: !

2000 ارسـآلی! ^+^
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
......
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(19-06-2014، 22:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 22:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.

سرعت منم پایینه .

اسکلی دیگه . من که گفتم دانلود کردم نصب نشد و. تو چرا 2 باره دان کردی ؟ ؟ ؟

خصوصی بده یه چی بهت بگم .

چون جوگیر شدم Big Grin
الان کنسرت انریکه رو دارم با کامپیوترم دان میکنم
+ موزیک ویدیو I'm freak
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان