امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 19:00)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم این بود که پشتیبان رضا هستم در این موضوع..!Sleepy

این وصلـه ها به پَــری تجسس نمیچسبـه..!...>>>....یادتـه رضا..؟!Smile
زرشک ـ___ـ
باس پارتیم باشی:|
دیگه من نمیدونم..:|
آره...
آخرشم نگفت:|
بچه د**ث ـ____ـ

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
آگهی
(19-06-2014، 19:00)عسل. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای مدیر انجمن منظورم این نبود برداشت بد نکن
عمـــت خره |:
من خودم هم رو سیا میکنم |:
.. !! |:
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mᴏsᴇs ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-06-2014، 19:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:58)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـری؟ :|

سهیل میگه پریُ دوس دارم :|||
والا ._.

اون برای خودت همش یه سال ازم بزرگتره..!Confused داداشش چرا نمیگـه..؟!)":

دو سال ._. بشمار خودت .-.
اگه اسمم تاراس از زیره زبونش میکشم بیرون .__.

هعــی..چیکـآر کنم دیگـه..!که بفهمـه..!

رضـآ اون موضوع رو پـآکـ کن از ذهنت دیگـه فراموش شدس..!Sleepy
 سپاس شده توسط T A R A ، Mᴏsᴇs
ینی هیچکی نمیدونه من بارذ گفت گو پیشنهاد داده شدم یا نه؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(19-06-2014، 19:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی هیچکی نمیدونه من بارذ گفت گو پیشنهاد داده شدم یا نه؟

نه مشخص نیست..!Confused
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(19-06-2014، 19:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 19:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:58)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـری؟ :|

سهیل میگه پریُ دوس دارم :|||
والا ._.

اون برای خودت همش یه سال ازم بزرگتره..!Confused داداشش چرا نمیگـه..؟!)":

دو سال ._. بشمار خودت .-.
اگه اسمم تاراس از زیره زبونش میکشم بیرون .__.

هعــی..چیکـآر کنم دیگـه..!که بفهمـه..!

کدوم موضوع:|؟

اون دوست عزیز...

یا جریان آزمایشه؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(19-06-2014، 19:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اونجایی که من فوضول نیستم
قضیه چیه؟! .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 104
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=83863

):
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 104
هآی ^.^
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، T A R A ، ღSηow Princessღ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(19-06-2014، 19:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم موضوع:|؟

اون دوست عزیز...

یا جریان آزمایشه؟
اون دوست عزیــز..!

(19-06-2014، 19:04)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اونجایی که من فوضول نیستم
قضیه چیه؟! .-.

قضیـه ی..{عـر..}
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان