امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 18:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:16)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0930199****تــآرا..!

بقیشو یادم نمیـآد..!حفظم شمارشو..!^__^

پــری؟ :|
T_T

بگم دو رقمه بعدیرو..!

اگه مرضیه بودی..میگفتـی..|: چون من خواهرتو میشناسم..!Dodgy
 سپاس شده توسط T A R A ، றДЯZ!Єђ
آگهی
عجب-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط T A R A ، First Star
(19-06-2014، 18:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری این تیناس! .__.
آی پیشو نــگا !

واس چی میگی آخه ؟ ._.

بزار یکم سرکار بزاریم دیع .. اح >.<
 سپاس شده توسط T A R A
چـرا !؟؟!!!

پسـرـآ هم لوس شدن ! دخترا هم جَـلَب .

یکی با یکی دوست شد 2 روز بعد خیلی راحت ولش کرد به پسره میگه مزاحم و . . . پسرا وابسته شده به طرفــ !! درکش میکنم .
(19-06-2014، 18:20)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:18)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:17)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی کدوم مدرسهای؟
نمونه ؟
تیزهوشان؟
معمولی ؟
گفتم که دلیلش ول گردی در نوبت اول بود

نمونه
من کل نوبت دوم رو هم تو فلش ان بودم

به درک بدبخت من توی تیز هوشان هستم TongueTongueTongueTongue اهههههههمممممم TongueTongueTongue

کلاس چندی؟

ا ا ا حریم خصوصی خجالت بکش TongueTongueTongue

بنال دیهخ اگه حرت داری
نکنه کلاس شیشمی؟
(19-06-2014، 18:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
رفته بودی؟! .-.
(19-06-2014، 18:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:16)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0930199****تــآرا..!

بقیشو یادم نمیـآد..!حفظم شمارشو..!^__^

پــری؟ :|
T_T

بگم دو رقمه بعدیرو..!

اگه مرضیه بودی..میگفتـی..|: چون من خواهرتو میشناسم..!Dodgy

منم شمارتو دارما ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 94
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، First Star
(19-06-2014، 18:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:19)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر شب یواشکی توی شیشه‌ی سرد مانیتور،
به عکس پروفایلت زل میزنم
آروم توی دلم میگم
خـــره هنوزم دوست دارم …)):

تــآرا حکایت من با سپهــر شده این..!)":

cry girl ..
من میدونـم..!بهتـرین..همینـه..!امـآ یکـی گفت مرضیه ایشونـه..که برگشته..!با یه هویت جدید..!ولی این نیست..!
 سپاس شده توسط T A R A
(19-06-2014، 18:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب-_-

آواتارتو برام بفرس ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 94
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
پـریا مرضیه خودمم :||

اسم خواهرمم ستارس ! :||||||
 سپاس شده توسط T A R A ، ღSηow Princessღ
یه لحظه رفتم دنبال آواتار بگردمااا.....

که پس این طور تارا:|..!!

پاستیل آره...؟

دوشماره آخرشم 60....:|

و شما مرضی...

عمت از خودت کمتره:|

امیر....

معنی اسمم...

اولا بگم فرانسویهAngel..

دوما معنیش میشه نوازنده دوره گرد...

و در آخر...

سلام نورا-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط T A R A ، tyjtfhdhr ، றДЯZ!Єђ ، First Star ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 109 مهمان