امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 18:07)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا کسی بم زنگ نمیزنه؟!cry girl

چقــدرم تـو جواب میدی..!.__.

(19-06-2014، 18:08)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:06)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:04)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برش دارم..؟!

من خودم درست میکنـم..!میخواستم ببینم ریکشـن شما چیــه..!.__.

نه باوو کاری بهت ندارم !

پس بی زحمت درخواستای رفقا رو هم بساز Angel

اوکــی..!.__.

کسـی درخواستی داره..؟؟؟!5

ی چی درس کن روش بنویس پریا و تارا.. ی قلبم باشه حتمن ! تاکید میکنم ! :| .. کادویه من ب ازدواجتون :v

هعــی..|: بعدن باشه..!تو فکــرشـم..!

مرضیـه من میدونــم تو کـی هستـی..!Dodgy
 سپاس شده توسط T A R A ، றДЯZ!Єђ
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://topnop.ir/uploads/201212/tpn6207/xZx0Fdoeza.jpg
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 90
(19-06-2014، 18:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:07)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا به تلفن من ک جواب ندادی-_-
جونم؟! ._.

(19-06-2014، 18:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:V
V:

(19-06-2014، 18:08)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمارتو بده توی دبیرستان پخش کنم روزی 650 نفر زنگ میزنن ! Angel

:|

واقعا این لطفو میکنی؟! V:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mᴏsᴇs
(19-06-2014، 18:09)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:03)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان میشه دوتا بگم بسازی ؟!..

یا فقد یدونه ؟!..

تو همون اولیشو بگو فعلاً !

به دومیشم میرسیم !
اوف این حرفو زدی یاد مامانم افتادم .. 

برای اردو تا شب نشد نذاشت وسایلمو اماده کنم میگفت مگه میخوای بری سفر قندهار ؟ :|
(19-06-2014، 18:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:02)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:00)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:58)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بیکاری:|

برو کتاب های درسیت رو بخون بعد برو و یه گوشه بشین و به بد بختیات فکر کن !!Big GrinBig Grin
بدرود

هی نگو درس .. که من می نالم از درس .. 

2 ماه ! cry girl

نگران نباش آب قند بیارین به call of فکر کن به call of duty advanced warfare فکر کن

من به GHOST برسم نذری میدم ! چه برسه ADVANCED cry girl

ghosts رو که داری 
اگه نشد battlefield hardline رو بگیر
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
(19-06-2014، 18:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا معنی اسمت رو در اوردم
بگو ما هم بدونیم:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
من عاشقه امضای خودمم..!.__.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(19-06-2014، 18:10)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعــی..|: بعدن باشه..!تو فکــرشـم..!

مرضیـه من میدونــم تو کـی هستـی..!Dodgy

مگه قرار بود ندونی ؟ :|

همه میدونن :|
(19-06-2014، 18:09)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خرخون چند اوردی معدل؟

به دلیل بد بودن معدل در نوبت اول شدم 19/48 و گرنه بیشتر از 19/60 هم میاوردم 
خداروشکر می کنم که امیر رضا منو محروم کرد وگرنه نمی تونستم

نوزده و78 اوردم بسوزBig Grin
(19-06-2014، 18:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا این لطفو میکنی؟! V:

امتحانش مجانیه Angel
 سپاس شده توسط T A R A ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(19-06-2014، 18:08)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمارتو بده توی دبیرستان پخش کنم روزی 650 نفر زنگ میزنن ! Angel

بدم شمارشو:V؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان