امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 15:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن آرمین فرشته -__-
ول کنید مارو :|

برید تو فیسبوکش پیجشو لایک کنید،نصف لایکاش رف هوا :|

-_____-

اعصاب نداریا

اونا خودم درجریانم
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط First Star ، ERF@N
آگهی
(19-06-2014، 15:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های! ادمین پیج فسبوک فلش شدم! مطلب درست و حسابی اگه دارید بدید اونجا به اشتراک بزاریم!
حو3له داشتی قبول کردیا :v
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 52
 سپاس شده توسط ERF@N
20 تا دیگـه -ـ- !
زوددد >ـ<
من وقت ندارم -ـ- !
باس لپ تاپ و بدم به سـارا -ـ- !
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-06-2014، 15:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های! ادمین پیج فسبوک فلش شدم! مطلب درست و حسابی اگه دارید بدید اونجا به اشتراک بزاریم!
هـــآی هــآنی (:
ت اخر مخ صابرو زدی |: ؟
 سپاس شده توسط First Star ، ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-06-2014، 15:26)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 15:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن آرمین فرشته -__-
ول کنید مارو :|

برید تو فیسبوکش پیجشو لایک کنید،نصف لایکاش رف هوا :|

-_____-

اعصاب نداریا

اونا خودم درجریانم

اعصابم داغونه :|

حوصله کل کل ندارم .___.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
مرضیه چرا اکاننتو عوض کردی؟ .-.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ ، ERF@N
هر وقت حوصله ندارم این همه صفحه رو ببندم و کامپیوترو خاموش کنم، کلید سه راهی رواز پایین با پام فشار می دم و خطاب به کامپیوتر می گم:
فکر کن برق رفت! والا! چه کاریه یه ساعت طولش می دین!
 سپاس شده توسط First Star ، ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-06-2014، 15:26)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 15:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 15:24)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین چطوری ؟ (:

مرسی(:
تو چطوری?

نمیدونم .. معلوم نی چن چندم با خودم .. !

درس میشه!
به صابر گفتی رمزت رو بده?
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 15:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی هــآنی (:

همتون شاهدید :|

همینا دیروز ما دخترا رو مسخره میکردن :|

تحویل بگیرید چجوری دل میدن و قلوه میگیرن =|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mr.Robot
(19-06-2014، 15:26)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حو3له داشتی قبول کردیا :v

تابستون منم بیکار:|

(19-06-2014، 15:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی هــآنی (:

خیلی سخت بود دو هفته باهاش اس ام اس بازی می کردم! آخرش مخشو زدم!
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان