امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

(19-06-2014، 11:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 11:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه !! من بی تقصیرم |: امروز صب نه تا پ خ داشتم |:
انگــآر من مدیر شد |: بـــآو |: ســـ بویز |:

دادا خدایی حق من بود
حالا مبارکش باشه ولی خب!

دادا خدایی حق اون بود !! تو نسبت به اون فعالیتت یک سومم نبود (: منم تقصیر ندارم !! دو تا مدیر مخالفت کردن !!

(19-06-2014، 11:01)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='றДЯZ!Єђ' pid='2033222' dateline='1403164580']

یاهو چشه ؟ وا نمیکنه برات ؟

نـــه باو ):

(19-06-2014، 10:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمزتو برات بگیرم ؟ (:

اره امیر میتونی ؟؟؟؟؟

مرضیه صابر بم گفت شب رمز تو رو میده به من !!
که بدم بهت (: تا شب صب کن !! فعلا سرش شلوغه !!
شب باش رمزو بت بدم !!

کدوم مدیرا مخالفت کردن?((:
حداقل من اسپم نمیدم|:
انشالله دفعه بعد کی مدیر میشیمBig Grin?
صابر باید از رو جنازه ی من رد بشه دفه بد تو رو مدیر کنه ((((:
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
آگهی
(19-06-2014، 11:14)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا مدیرا نزنن این اکانتو هم محروم کنن ، بدبخ شم ?

فک کنن واس تنوع با ی اکانت دیه اومدم !

عرفان ک ندید ، میزنه محروم میکنه .. :|

تینا برا درس کردن این اکانتت دلیل داری!

(19-06-2014، 11:15)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 11:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 11:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه !! من بی تقصیرم |: امروز صب نه تا پ خ داشتم |:
انگــآر من مدیر شد |: بـــآو |: ســـ بویز |:

دادا خدایی حق من بود
حالا مبارکش باشه ولی خب!

دادا خدایی حق اون بود !! تو نسبت به اون فعالیتت یک سومم نبود (: منم تقصیر ندارم !! دو تا مدیر مخالفت کردن !!

(19-06-2014، 11:01)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='றДЯZ!Єђ' pid='2033222' dateline='1403164580']

یاهو چشه ؟ وا نمیکنه برات ؟

نـــه باو ):

(19-06-2014، 10:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمزتو برات بگیرم ؟ (:

اره امیر میتونی ؟؟؟؟؟

شب باش رمزو بت بدم !!

حداقل من اسپم نمیدم|:

دس شما درد نکنه|:
ینی من اینقد بدم?Big Grin
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ ، ~~SARA:HIVA~~
(19-06-2014، 11:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 11:14)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 11:15)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا خدایی حق من بود
حالا مبارکش باشه ولی خب!

نـــه باو ):

اره امیر میتونی ؟؟؟؟؟

شب باش رمزو بت بدم !!

حداقل من اسپم نمیدم|:

دس شما درد نکنه|:

عرفانُ نمیشناسی آرین ? :|

فک میکنه الکی اکانت زدم با این اومدم -_-

اح خدا چقد تُف شانسم من :|||||

همین صُب اومدم پست دادما .. -_- ی دفه ای دستم خورد ب خروج :|

شانسه این ؟ نه واقعا این شانسه ک من دارم ؟ Sleepy
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
این کدوم مرضیس :|

اون مرضیه که تازه پست داد :||

(19-06-2014، 11:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 11:07)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.

سلام|:
اینجا هم دس از سرت بر نمیدارمBig Grin

حلالت نمیکنم cry girl
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
نـورا !

"بهـــترین " :|

صددفه گفتم تینـآم :|
 سپاس شده توسط First Star
(19-06-2014، 11:24)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـورا !

من تازه اومدم .__.

چرا میزنی cry girl

اهورا بزرگ خانواده نگا منو میزنه cry girl
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 11:21)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 11:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب باش رمزو بت بدم !!

حداقل من اسپم نمیدم|:

دس شما درد نکنه|:

عرفانُ نمیشناسی آرین ? :|

فک میکنه الکی اکانت زدم با این اومدم -_-

اح خدا چقد تُف شانسم من :|||||

همین صُب اومدم پست دادما .. -_- ی دفه ای دستم خورد ب خروج :|

شانسه این ؟ نه واقعا این شانسه ک من دارم ؟ Sleepy

یه لحظه واسا|:
مگه تو رمزت رو نداری?!
ینی حفظ نیستی?
ن ما باهاش حرف میزنیم
خو مگه کرم داری با یه اکانت تازه بیای?|:
منطقی نی دیگه
عرفانم اینو میفهمه
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
هرچی مدیره از پروفایلم بازدید کردن :|

نزنن محرومم کنن ؟؟ :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
این برادر عنم تا دو دقه پیش دو بود پیش pc |: منو ب فا* عثمانی داد |: سرشم با pc دو سات فاصله داشت |: انقد رفتم افراد انلاین f5 زدم تا رف |:
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 11:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 11:24)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـورا !

من تازه اومدم .__.

چرا میزنی cry girl

اهورا بزرگ خانواده نگا منو میزنه cry girl

نزن دخترمو|:
این هنو خیلی کوچولو هس|:
 سپاس شده توسط First Star ، றДЯZ!Єђ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان