امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

(18-06-2014، 21:27)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی شانس اوردی زمانــه تو فرید بود برای گفت و گو مدیر شدی..!$__$

هر انجمنِ پرتــی که وجـود داره من مدیرشم..!Dodgy

فرید منو به صابر پیشنهاد داد ! Angel
من از همون اول از تو بدم میومد نمیدونم چرا..!Angel

بلـه آقای عرفان..چون آوا منو ایمان رو پیشنهاد داده بود...و در واقع شما جای من مدیر شدی..!Sleepy

چون همه  دختر بودن..آقا صابر این کارو کرد..!-_-

هرچی که بود صابر دیده چه کسی با لیاقت تره و بیشتر رسیدگی می کنهSleepy

من زود تر از شما مدیر شده بودم..!|:

حالا مهم اینه که من مدیر گفت وگو نیستم..!

بیخیال الان دعوا میشه..!
خوب باشه چون قبلش من رغبتی به مدیریت نداشتم:bighug:
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ◄Iяαи► ، Dead Silence
آگهی
کیا گیرن
 سپاس شده توسط ERF@N ، ◄Iяαи► ، Navisa.
(18-06-2014، 21:27)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:17)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:15)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
اگه این طوره اونم شاخین نیس جنتیه ((:

شاخین کیه من جنتی رو گذاشتم!
اگه این طوره
امضات یه جمله عشقولانس
نه یه جمله خبری
و اون جمله ی عشقولانه رو برای کسی به جز رز نوشتی:183:

مگه شک داشتی؟
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dead Silence ، F A R ! N
خدافظ
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A ، Navisa. ، F A R ! N ، ERF@N
(18-06-2014، 21:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بگم من بگم؟ اولش f داره!

خیر سرت مدیری :| میخواستم بگم ک سانسور نمیکردم :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
پریا هزار نفر دیکرو هم بوگو
 سپاس شده توسط ERF@N
خدافض ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 146 98
 سپاس شده توسط Dead Silence ، F A R ! N ، Wanton ، Navisa. ، ERF@N
(18-06-2014، 21:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:26)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا هنگ کرد
یکی براش توضیح بده چرا حقیقی خر شانسه

خرسينه جآنم من هنگ نكردم نتم هنگ كرد -____-

این خر سینه چیه ؟؟؟؟

انسآن شبيه به خرس نآرآحت نشوTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 146 98
 سپاس شده توسط ERF@N
(18-06-2014، 21:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مرضی خیلی آدم مضخرفیه همیشه وسط راه همرو ول می کنه! دیدم که میگما!

میدونم خیلی مضخرفم :|

نه دیدم رزی داره کم کم از من بدش میاد ! از کارامم خسته شده و احساس میکنم ناراحت میشه وقتی من دارم با تو حرف میزنم ..

بکشم بیرون خیلی بهتره ..

مرضی
الان در حضور 4تا مدیر ثابت میگم:

×ـــن نشـــــو

خو چرا یهو میزنه به سرت از این فکرا میکنی خاهر من؟!
گــفـتگـوے آزاد 146 98

سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
(18-06-2014، 21:32)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:26)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا هنگ کرد
یکی براش توضیح بده چرا حقیقی خر شانسه

خرسينه جآنم من هنگ نكردم نتم هنگ كرد -____-

این خر سینه چیه ؟؟؟؟

انسآن شبيه به خرس نآرآحت نشوTongue

عکس منو دیدی من شبیه خرس بودم ؟؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان