امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

(18-06-2014، 21:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تینا ._.

.-.

سلام تارایی ._.

میای بریم قلیون بزنیم ؟ .-.
منم میخوام :|
گــفـتگـوے آزاد 146 90

سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، T A R A
آگهی
عرفان میدونستی کسی بجز رزی دوست نداره ؟ :}

هیچکی سپاس نداد بغیر از رز :| .-.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mason ، T A R A ، Navisa.
(18-06-2014، 21:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومی ^__^
مامی^__^
سحر^__^
سلام^__^
اواتارم خوبه._.
بعوض آن را !
سرافکنده ام کردی! :|
+اینجا نامحرم هس براچی با تاپ میگردی؟! :||

این آواتارو من بهت دادم فرین!

(18-06-2014، 21:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هجوم آزمایشی ها! رز آزمایشی خز شد محرومت کنم گروه کاربریت عوض شه؟

بعد این وسط من چرا باید محروم شم ؟ :|

باس خاطره تنوعantisirk
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mason ، ◄Iяαи► ، F A R ! N
(18-06-2014، 21:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومی ^__^
مامی^__^
سحر^__^
سلام^__^
اواتارم خوبه._.
بعوض آن را !
مامان چادرمو گم کردم._.
 سپاس شده توسط ERF@N ، F A R ! N
(18-06-2014، 21:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تینا ._.

.-.

سلام تارایی ._.

میای بریم قلیون بزنیم ؟ .-.

آره .__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 146 90
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
(18-06-2014، 21:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان میدونستی کسی بجز رزی دوست نداره ؟ :}

هیچکی سپاس نداد بغیر از رز :| .-.
من خودمم خودمو دوست ندارم وقتی دختر سابقم به غریبه رای میده:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ◄Iяαи► ، T A R A ، Mason
فرین و تارا جمع کنید بریم قهوه خونه .-.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، ERF@N
(18-06-2014، 21:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:04)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای یه چیز دیگه به حقیقی حسودیم میشه انیشتین

(18-06-2014، 21:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلند چند چند برد؟ من تا 3:2 دیدم!

همون سه دو

خب من از كج بآيد فكر مزخرف تو رو دربآره اون خرخآكي بخونم؟

پس چرا عرفان فهمید من به چیه حقیقی حسودیم میشه بهم سپاس داد
به هرکی گفتم فهمیده بود
خرسينه جآن توجه دآشته بآشي من هر دفعه بت سپآس دآدم من مث شمآ نيستم بعدشم من نفهميدم چون كلا اسم اون خرخآكي رو كه ميشنوم حآلت تحو ميگيرم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 146 90
 سپاس شده توسط ERF@N ، Jack Daniel'ѕ
(18-06-2014، 21:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومی ^__^
مامی^__^
سحر^__^
سلام^__^
اواتارم خوبه._.
بعوض آن را !

این آواتارو من بهت دادم فرین!

(18-06-2014، 21:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هجوم آزمایشی ها! رز آزمایشی خز شد محرومت کنم گروه کاربریت عوض شه؟

بعد این وسط من چرا باید محروم شم ؟ :|

باس خاطره تنوعantisirk
چشم :|
 سپاس شده توسط ERF@N

رومی ^__^
مامی^__^
سحر^__^
سلام^__^
اواتارم خوبه._.
سلام =)
اره خيلي اواتارت قشنگه ^__^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان