امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

(18-06-2014، 19:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کآر خوبی میکنی ایمآن ! ((:
من لول 38
من از کلنم نمیتونم برم ! نآمردیه ! :|
چرا؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Albert wesker
آگهی
هم لول منی محسن ! Big Grin
من خیلی زود پیشرفت میکنم بدجور معتآدم ! :|
روزی 50 تآ اتک میدم ! :|
گــفـتگـوے آزاد 146 79
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، MOHSENEBRAHIMI ، Albert wesker
(18-06-2014، 19:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد اصن سرمه ای بت نمیاد :V

محسن باشه عوض میکنم :| !

tnx....

نقل قول: زنتو مجبور کن آواتار و امضاشو عوض کنه .. بهش بگو صابر اونایی که فن جاستینرو نویسنده نمیکنه :>
عوض نکنه طلاق خونه بابا
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Albert wesker ، melodi+
(18-06-2014، 19:38)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 19:37)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــآم.

(((((((((((((((((((((((((((((((((:

khosh
سلام خوبی؟؟

سلــآم.
مرسی خوبم.
تو خــوبی؟!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-06-2014، 19:53)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 19:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لول 38
چرا؟
دوستآمن !
خیلی کمکم کردن !
تو یه گروه تو لاینم هستیم !
گــفـتگـوے آزاد 146 79
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Albert wesker
(18-06-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من صبر نمی کنم اماده شده نصفه نیمه میرم اتک :ag54:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Albert wesker
(18-06-2014، 19:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: زنتو مجبور کن آواتار و امضاشو عوض کنه .. بهش بگو صابر اونایی که فن جاستینرو نویسنده نمیکنه :>
عوض نکنه طلاق خونه بابا

:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Albert wesker ، melodi+
(18-06-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 19:53)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لول 38
چرا؟
دوستآمن !
خیلی کمکم کردن !
تو یه گروه تو لاینم هستیم !
بابا بی خیال مال من هم دوستامن تازه مال من تو حقیقی هم دوستامن (هم کلاسی هامن )
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-06-2014، 19:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 19:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوض نکنه طلاق خونه بابا

:|

((((((((((((((((((((:

آخــی!
(:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

سلام داداش!
تبریک میگم مدیر آزمایشی شدی=))
محسن داداش به تو هم تبریک میگم!
چه بازی ای میکنید؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان