امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

(18-06-2014، 18:51)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الی^_^
چرا دیشب یهو غیبت زد هان؟ >.<

دخی^_^
کپیدم:|
هییمO.o
آگهی
(18-06-2014، 18:51)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:49)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:49)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:46)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دآلی'_'
خبری ازت نیست |:

هس-_-
پ خ ج ندادی:|=
ج دادم 0__0

ندادی باو نیومد..
حتما لولو برد°_°

(18-06-2014، 18:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:51)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الی^_^

دخی^_^
هییمO.o

لالا*-*
پاک کردی یا نشد؟!
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(18-06-2014، 18:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعـی ! :|

نسترن هنو نمیدونه مدیر شده :|

بش پ خ دادم تبریک ":|

فعلا تو کفش مونده ک تبریک واس چی :| !

ینی میشه منم نویسنده بشم و ی دفه ای سوپرایز بشم ؟ :'|
من یادم نمیاد کی مدیر شدم .. آوا تو میدونی کی مدیر شدم ؟ :|

نویسندگیمو یادم میاد که صبا بهم گفت ساعت 5 نویسنده شدی ..
 سپاس شده توسط Dead Silence ، melodi+
(18-06-2014، 18:53)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:51)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:49)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:49)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 18:46)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دآلی'_'
خبری ازت نیست |:

هس-_-
ج دادم 0__0

ندادی باو نیومد..
حتما لولو برد°_°
به جان خودت ج دادم |:
 سپاس شده توسط HEART♥DEVIL
(18-06-2014، 18:53)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دآلی'_'
خبری ازت نیست |:

هس-_-
ج دادم 0__0

ندادی باو نیومد..
حتما لولو برد°_°

(18-06-2014، 18:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الی^_^

دخی^_^
هییمO.o

لالا*-*
پاک کردی یا نشد؟!
نشد._.
ن اسمم ملومه ن عکسم._.
نمیفهمه._.
من نویسنده بشم کل فلشو شیرنی میدم به قول فاطی :||

میدونم نمیشم .__.
نویسنده ها انتخاب نشدن.___.؟؟؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
نقل قول: آوا تو میدونی کی مدیر شدم ؟ :|
یادمه من جوون بودم :v
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 146 64
 سپاس شده توسط Mason
بآی:C
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(18-06-2014، 18:58)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آوا تو میدونی کی مدیر شدم ؟ :|
یادمه من جوون بودم :v

قبل از مهر بود ؟ .__.

دی بود ؟ .__.
 سپاس شده توسط melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان