امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

من یه چیزی در باره نورا میدونم ک خودشم نمیدونه من میدونم و نمیگم تا شما هم ندونید:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، Dead Silence
آگهی
(18-06-2014، 16:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلیون.__.

نکشید بدبختا به *آ میرید....

-_-

مرضی معدلت چند شد؟

رضی نمیدونی چ حالی میدع ! ..

منظورت منم ؟ ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
(18-06-2014، 16:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 16:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این محسن چرا باید با آیسان خوش و بش کنه.__.؟

کلشو بِکَن>_<

راس میگه :|

برو پدرشو در بیار منم کمکت میکنم -__-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
عرفان؟؟گــفـتگـوے آزاد 146 19

||||:

زشته ببخشید ببخشید ـ_ـ*
(18-06-2014، 16:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 16:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این محسن چرا باید با آیسان خوش و بش کنه.__.؟
چون دوس داره :}
غلط کرده-_-

آخ هی من قاطی میکنم...

مرضی معدل تو رو میدونستم....

منظورم از مرضی این تیناسConfused

چ اسمیه آخهConfused

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(18-06-2014، 16:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه چیزی در باره نورا میدونم ک خودشم نمیدونه من میدونم و نمیگم تا شما هم ندونید:|
تومیدونی خودش نمیده

عجب.-.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
بحث قلیونه!!!!!!!!!
منو دوستان بسیار گلم همین دوشنبه 1ساعت و 15 دقیقه میزان قلیان کشیدیم بهه همرا شراب اصل دستساز خود دوستم تو خونه دوستم
(18-06-2014، 16:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو دیوث گــفـتگـوے آزاد 146 19
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
نوری و مُ|:

گــفـتگـوے آزاد 146 19
 سپاس شده توسط First Star
(18-06-2014، 16:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 16:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلیون.__.

نکشید بدبختا به *آ میرید....

-_-

مرضی معدلت چند شد؟

رضی نمیدونی چ حالی میدع ! ..

منظورت منم ؟ ..
آره....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 120 مهمان