18-06-2014، 12:55
● از شواهد معلومه کـ دعاها و نذرای این دختر خارجیا (بـ خاطر عشق بـ حقیقی) ، باعثـ شده ما گل نخوریم ، نـ بازی خوبِـ دفاعیمون
● شایعه شده دوستـ دختر مسی گفته اگر بـ حقیقی گل بزنی نه من نه تو !!!!
● غمگینــــم مثـ الناز شاکر دوستی کـ بـ حقیقی نه گفتـ !!!!
غمگینم مثل دخترای ایرانی کـ تازه دارن عکسای علیرضا حقیقیُ بـ چشم خریدار نگاه میکنن !!!!
● درگیر اون دختر خارجی هستم کـ فامیلیشو تو توییتر کرده حقیقی :|
● در عجبم از مردمانی کـ جوابـ میدادن تازه اینا فوتبالیستامونن والیبالیستامونو ندیدید اووووف ))
● با دعای خیر دخترای خارجی تا فینال جام جهانی میریم ) =))
● بـ نظر من این علیرضا حقیقی حالا کـ مورد توجه دخترای خارجی قرار گرفته باید یـ تور دور دنیا بذاره بره با همشون بخوابه...!
چند تا حسن داره :
- اولا یکـ کار انسان دوستانه استـ و این دخترا بـ آرزوشون می رسن.
- دوما بهترین دیپلماسیه و باعثـ میشه چهره ی بهتری از ایران تو دنیا ترسیم بشه.
- سوم کـ مهمتر از همه استـ اینه کـ این دخترا حامله میشن و بچه دار میشن و بچشون پدرش ایرانیه ولی خارج بزرگـ میشن و راحتـ می تونیم 20 سال دیگه یکـ تیم کامل ، از بازیکنای خوبـ و 2 رگه مثل اشکان دژاگه و قوچان نژاد داشته باشیم... جون خودم
● شعار طرفداران ایران در بازی بعدی : توپـ و مسی ارزونیتون ، پسر نمیدیم بهتون )
● و در اخر: آمریکا در چـ فکریه ؟! ایران پر از حقیقیه )=))
● شایعه شده دوستـ دختر مسی گفته اگر بـ حقیقی گل بزنی نه من نه تو !!!!
● غمگینــــم مثـ الناز شاکر دوستی کـ بـ حقیقی نه گفتـ !!!!
غمگینم مثل دخترای ایرانی کـ تازه دارن عکسای علیرضا حقیقیُ بـ چشم خریدار نگاه میکنن !!!!
● درگیر اون دختر خارجی هستم کـ فامیلیشو تو توییتر کرده حقیقی :|
● در عجبم از مردمانی کـ جوابـ میدادن تازه اینا فوتبالیستامونن والیبالیستامونو ندیدید اووووف ))
● با دعای خیر دخترای خارجی تا فینال جام جهانی میریم ) =))
● بـ نظر من این علیرضا حقیقی حالا کـ مورد توجه دخترای خارجی قرار گرفته باید یـ تور دور دنیا بذاره بره با همشون بخوابه...!
چند تا حسن داره :
- اولا یکـ کار انسان دوستانه استـ و این دخترا بـ آرزوشون می رسن.
- دوما بهترین دیپلماسیه و باعثـ میشه چهره ی بهتری از ایران تو دنیا ترسیم بشه.
- سوم کـ مهمتر از همه استـ اینه کـ این دخترا حامله میشن و بچه دار میشن و بچشون پدرش ایرانیه ولی خارج بزرگـ میشن و راحتـ می تونیم 20 سال دیگه یکـ تیم کامل ، از بازیکنای خوبـ و 2 رگه مثل اشکان دژاگه و قوچان نژاد داشته باشیم... جون خودم
● شعار طرفداران ایران در بازی بعدی : توپـ و مسی ارزونیتون ، پسر نمیدیم بهتون )
● و در اخر: آمریکا در چـ فکریه ؟! ایران پر از حقیقیه )=))