امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

(18-06-2014، 10:25)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:18)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنه خدایی نکــرده قصد جدایی داریــد فاطی ؟!
cry girl
جیغغغغ T__T

نه T__T

خیلی وحشتناک دلم واسش تنگ شده ): !

عزیزم ..!
♥_♥
منم دلم واسش تنگ شده ..!
O_0
نه ینی برای تو تنگ شده ..!
نه چیـــزه ..!
هنگ کردم باس ری استارت شم ..!
شرمندیع !
=)
هآع ؟! O__o

>___< ؟! ..

@#$$@*****

%^&@^&@@^&

. _ .

. - .
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Thyme ، First Star
آگهی
(18-06-2014، 10:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه آوآیی¡ ~__~
خودش بهم گف دوباره میاد ~__~
<_>

عه ؟!
پس بیا وسط !؟
c24
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 132
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(18-06-2014، 10:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:18)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا0_0

جـــــــــآن مادر ؟
*_*

هیم♥.♥

دوست دارم^_^
خفــه شـــــــو بی ادب !
من عاشخـــــــــــتم ..!
یوهاهاها
:vil:grou

(18-06-2014، 10:20)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:16)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:13)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ®~®

اهم اهــم
@_@

ایهیم ایهیم ®~®

اوهوم ایهیــم
#_#

هیهیم آهیم *~*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Thyme
(18-06-2014، 10:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم گریه نکن *-_-*

خودم مث یه مرد ازت مواظبت میکنم تا بابا بیاد *^_^*
هیممم من بهت افتخـار میکنمـ فرزندمـ *__*

ولی .. بابات مُـرده p336

نه 0.0

اینجوری باید بهم بگید cry girl ؟!
چرا T_T

cry girl

میخواستم یه موقعیت مناسب بهت بگم cry girl

بیـوه شدمcry girl

بی پـدر شدی cry girl
 سپاس شده توسط Thyme ، Brooklyn Baby ، First Star ، ◄Iяαи►
(18-06-2014، 10:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:25)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنه خدایی نکــرده قصد جدایی داریــد فاطی ؟!
cry girl
جیغغغغ T__T

نه T__T

خیلی وحشتناک دلم واسش تنگ شده ): !

عزیزم ..!
♥_♥
منم دلم واسش تنگ شده ..!
O_0
نه ینی برای تو تنگ شده ..!
نه چیـــزه ..!
هنگ کردم باس ری استارت شم ..!
شرمندیع !
=)
هآع ؟! O__o

>___< ؟! ..

@#$$@*****

%^&@^&@@^&

. _ .

. - .

اوه مآی گــآش !
$_$
فاطی تو نیز باید ری استارت شیــ
چشاتــو ببند ..!
درد ندارع ..!
cof

(18-06-2014، 10:28)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا0_0

جـــــــــآن مادر ؟
*_*

هیم♥.♥

دوست دارم^_^
خفــه شـــــــو بی ادب !
من عاشخـــــــــــتم ..!
یوهاهاها
:vil:grou

(18-06-2014، 10:20)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:16)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:13)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ®~®

اهم اهــم
@_@

ایهیم ایهیم ®~®

اوهوم ایهیــم
#_#

هیهیم آهیم *~*

ایهآم اوهیـم
%_%
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Av!Sh@ 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خدافس[!] ..
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Thyme ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هیهیما اوهوما آهیمیا ®~®

خدافظی *-*
 سپاس شده توسط Thyme ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هیخشی منو تحفیل ممیگیری بایcryingcryingcryingcryingcrying
فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه کهکه طعم وابستگی رو کشیده باشه  پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاری از هرگونه پسرBig GrinBig Grin
(18-06-2014، 10:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا T_T

cry girl

میخواستم یه موقعیت مناسب بهت بگم cry girl

بیـوه شدمcry girl

بی پـدر شدی cry girl

cry girl

مـامـان cry girl

حالا کی واسمون عین خر کار بکنه ): ؟!

کی خنده اوسکولی بره .-. ؟!

نـــــــه cry girl

(18-06-2014، 10:30)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس[!] ..

تو این لحظه های سخت تنهام نزار cry girl

بابام مرد cry girl
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان