امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

am
آگهی
(18-06-2014، 1:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايمان با آرامش سه ب دو هم مابرديم صابرنياز نيست

لي لي لي لي تاراحالاقرش بده هوو

فرزام تانكوبلدي ؟@_@

این جز فیلمدیدن چی بلده که دیگه تابگو بلد باشه .__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 114
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Wanton ، امیررضا*
بدرود
 سپاس شده توسط T A R A
(18-06-2014، 1:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 1:25)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 1:22)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 1:22)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بابات درس حرف بزن ._.
میزنم سیا و کبودت میکنما ._.

حالا طرف رمان خونا رو میگیری >_<

عصبانی بشم میرم صابرو میارم ._.
اون بره بمیره ._. دارم تورو ادب میکن ._.

صددفه بت گفتم با اراذل اوباش نگرد ._. حف نداری دیه با این پسره صابر بگردی ._.

گوتو بخور kaffe2 فیلم بینه نکبت ._.

صابر پسره خوبیه برو باش بگرد .__.

(18-06-2014، 1:29)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 1:28)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من طرف پسرمم ._.

کصافت تا دیروز هوادارم بودی .__.
مگه تو پسرم نیسی ؟._.
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A
بشت سره مرحوم حرف نزنيد بحث خودمونو ب سرانجام برسونيد

من ب عنوان فيلم برداره مراسمم
حالا فرزام دستاي عروسوكرفته داره ميجرخونتش @_@ ي اتفاقي افتاد باشنه كفش عروش شكست اووووو @.@
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، RedSparrow
(18-06-2014، 1:32)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه تو پسرم نیسی ؟._.

نه من رفیقتم .__.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، T A R A
(18-06-2014، 1:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 1:25)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 1:22)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 1:22)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بابات درس حرف بزن ._.
میزنم سیا و کبودت میکنما ._.

حالا طرف رمان خونا رو میگیری >_<

عصبانی بشم میرم صابرو میارم ._.
اون بره بمیره ._. دارم تورو ادب میکن ._.

صددفه بت گفتم با اراذل اوباش نگرد ._. حف نداری دیه با این پسره صابر بگردی ._.

گوتو بخور kaffe2 فیلم بینه نکبت ._.

صابر پسره خوبیه برو باش بگرد .__.

تو خفه ._. ضعیفه رمان خون لجن ._.
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A
پریا ببین چه شَری راه انداختی Dodgy
 سپاس شده توسط T A R A
تــآرآ...من الان دلم سروینو میخــوآد...یه دفه دپرس شدم..!
 سپاس شده توسط RedSparrow ، T A R A
(18-06-2014، 1:33)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 1:32)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه تو پسرم نیسی ؟._.

نه من رفیقتم .__.

من باتوام رفیق ._.
 سپاس شده توسط T A R A ، Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان