امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

آوا نمیتونم بیام اون ور :/

نمیره :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط melodi+ ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(17-06-2014، 20:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:53)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش میان اینجا رو فیلتر میکنن بیخیال شو

باشه من بیخیال میشم!!!!

من اصلا کلا لال میشم!!!!

آیا گفتم لال شو ؟؟؟؟؟؟

فیلتر میکنن یعنی لال شو زبونتو نگه دار که نگه نداره

کار به جاهای باریک میکشه!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
میگم علی قیافت چقد مظلومانس :V

تو میخواستی عکسه منو بزاری اینستا ؟ :V
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(17-06-2014، 20:55)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خودم قبول مغز من هم این چیزا رو پر کرده گور بابای شاهین نجفی همه میگن فقط زندگی کن لذت جنسیتو ببر ، غذا تو بخور ، بخواب ، برو سر کار ، همه میگن مثل یه ربات شو کسی نمیگه تو میتونی یه تغییری در  تاریخ ایجاد کنی تو میتونی نامتو جاودان کنی!!!

خب ..
شما الان پر از فریادی دیگه ؟
برو توی خیابون فریادتو بزن ، با هرچی از سیاست ایران مشکلی داری رو فریاد بزن !
به جایی نمیرسه ، ارشاد میاد جمعت میکنه !
خیلی شانس بیاری و نکشنت حبس ابد میوفته واست توی اوین !
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Jack Daniel'ѕ ، T A R A ، GαяBagє Gιяℓ
(17-06-2014، 20:55)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:52)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک بر سر من که فکر میکردم با دهه خودم یعنی هفتاد میتونم یه تغییر بزرگ در تاریخ انجام بدم اما فهمیدم کل مغز دهه هفتادی توی شوشول جاستین بیبر و کی دوست دختر کی شده است چهار نفرم میان فقط شاهین نجفی نجفی میکنن وگرنه هیچی از خودشو شعر هاش نمیدونن

شما خودت تا دیشب دنبال دختر مردم بودی الان شدی مفسر اشعار شاهین و سیاست باز حرفه ای ؟

منم خودم قبول مغز من هم این چیزا رو پر کرده گور بابای شاهین نجفی همه میگن فقط زندگی کن لذت جنسیتو ببر ، غذا تو بخور ، بخواب ، برو سر کار ، همه میگن مثل یه ربات شو کسی نمیگه تو میتونی یه تغییری در تاریخ ایجاد کنی تو میتونی نامتو جاودان کنی!!!
یکی اینو بگیره کلا زده جاده خاکی
آخه تو رو چه به تاریخ ؟؟؟؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(17-06-2014، 20:56)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــآرا ؟! 0-0

اون پسره تو امضات چه قدر دستاش موداره s:

عوضش کن :|

پسری که دستاش مو نداشته باشه پسر نیس که دخترهkaffe2
باشه :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 76
 سپاس شده توسط Wanton ، Dead Silence ، Jack Daniel'ѕ ، Magical Girl
(17-06-2014، 20:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرآ ؟ -_-

هسـی تـآ 2 ؟ Rolleyes

آره واسه چی؟!

دورهم باشیم بحـرفیم ! RolleyesRolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Magical Girl ، T A R A
(17-06-2014، 20:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه میخوای عکسمو پخش کنی ؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dead Silence
(17-06-2014، 20:56)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا داره میده ._.
هعی ._.

میبینمش دلم میگیره ._.

صداشُ بلند کردم ؛ فقط میشنوم :|

آوا پ.خ بگو چیکارش داری (- -*)
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، melodi+
(17-06-2014، 20:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه میخوای عکسمو پخش کنی ؟؟؟

مگه مث توام بخوام عقدمو خالی کنم رو مردم ؟ :V
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان